Ismerje meg Janetet és Jane-t, anyát és lányát, akik majdnem ugyanúgy néznek ki. Illetve nem, de az 57 éves Janet Horrocks minden elkövet azért, hogy a 35 éves gyerekéhez fiatalodjon. Eddig 40 ezer fontja bánja, ami majdnem 16 millió forintot jelent – írja a Daily Mail.

Átműttette az orrát, felpumpálta a melleit, botoxoltatott, ránctalanított, szájat töltött. 

Ez már egy 15 éves projekt. A 2000-es évek elején vált el a lánya apjától, aztán eldöntötte, hogy itt az ideje az életmódváltásnak. 

Csak egy kicsit játszanom kell a testemmel és arcommal, hogy fiatalabbnak tűnjek. Tőlem kapta a külsejét, én csak megtartom ezt a formát.

– mondta Janet Horrocks. Állítólag testvéreknek szokták őket nézni. Jaj, hogy ez milyen ritka, még soha senkivel nem fordult elő. Bár Horrocks eredetileg barna, biztos, ami biztos alapon leutánozta a platinát. Na meg kicsit meghosszabbította a haját. Így tuti a siker, és fiatalos a megjelenés. De ennek örült a lánya? Dehogy. 

Amikor először mondtam neki, hogy a külsőmnek ő lesz a mintája, lesokkoltam, nem értette, hogy egy anya miért akar megszólalásig hasonlítani a lányára. Elég ideges lett. 

Jane Horrocks úgy érezte, hogy nem fair, ha egyszer a mama fiatalosabbra műti magát nála. Jogos. Azért most vígan pózolnak egyencuccokban, egyenkutyával a kézben. A lényeg, hogy anyuka nagyon boldog, és feltehetőleg nem áll le a műanyaggal. Szuper galériánkban további képeket is talán az ikrekről. Aztán szavazhat az eredményről. 

Tényleg hasonlítanak?