A különböző méretű és formájú kisajkakért folyó kampány mellett a férfiak is megmutatják a nemi szervükkel kapcsolatos gondjukat: a fityma létezéséért és annak szerethetőségéért bloggal kampányol egy 25 éves férfi. Az Uncutting (Vágatlanul) nevű blogon a fitymák mellett női nemi szerveket is posztol a szerző, a napi genitália (itt) című sorozatával is azt akarja megmutatni, mennyire sokfélék is az emberek a lábuk közt. 

„25 éves srác vagyok, aki ellenzi a gyerekkori körülmetélést, és aki helyreállítja a saját fitymáját. Nem hiszed, hogy ez lehetséges? Nos, én egy vagyok a több ezerből, aki ugyanezt csinálja! Nyugodtan kérdezz többet" – írja a bemutatkozásában a névtelen pennsylvaniai férfi, és azt is hozzáteszi, hogy van, hogy a fitymák mellett a szexuális egészségről, a nemi szervekről és a pozitív testképről is posztol a blogjában. 

A blog szerzője szívesen ad tanácsokat másoknak is, akik visszanövesztenék a fitymájukat, de garanciát nem vállal, mert nem orvosi tanácsadás a blog profilja. A blogját 2011. február 15-én kezdte el, öt évvel ezelőtt, azért, hogy megmutassa, vissza lehet állítani a fitymát.

„Igen, igaz, valóban helyreállítom a fitymámat. A fityma újraépítési technikáit a becslések szerint már 1980 óta gyakorlatban alkalmazzák.

Nem szeretek körülmetélt lenni a számos hátránya, és hiányzó előnyei miatt."

Az előbőr újraképzését nem sebészi úton kezdte, hanem kitartó munkával, a saját kezével és speciális eszközök segítségével végzi. Nap mint nap, a blogon így öt évre visszamenőleg látható, hogyan sikerült gyakorlatilag megnyújtania a fitymáját. Napi 15 perces foglalkozást vesz igénybe a különleges gyakorlatsor, ami teljesen fájdalommentes. És aminek része a képen látható alábbi gyakorlat is. A célja az, hogy az előbőr visszanövesztésével az idegek is visszanőjenek, amik véleménye szerint fokozzák a maszturbálás és a szex élvezetét.

A szülei nem tudnak arról, hogy 20 évesen úgy döntött, visszanöveszti a fitymáját. Jó a kapcsolata a szüleivel, de a szexről, a nemiségről nem igazán beszélnek. Önmagát sörivó, zeneszerető embernek írja le, aki bár tanár végzettségű, nem a szakmájában dolgozik, inkább csak a blogon keresztül próbál meg okítani. A valláshoz semmi köze a blognak, őt katolikusnak nevelték, de nem tartja magát annak. 

A körülmetélés és a fityma kérdésköre már 15 éves korában érdekelte, rengeteget olvasott a témában az interneten, és egyik dolog követte a másikat, így alakult ki mostanra a blogja.