Egy spanyol kislány éppen a spanyol tengerpartnál volt iskolai kiránduláson, amikor a tanárnő mondta az osztálynak, hogy nézzenek körbe a parton, hátha találnak egy lezárt üveget. Erre a 9 éves Noelia úgy 5 perccel később

tényleg talált egy palackba zárt üzenetet. 

A levelet angolul írták, valaki a halott barátjának üzent, hogy rettentően hiányzik neki. Ha ez nem szívszorító, akkor semmi. A tanár fordította le a diákoknak a levelet. 

Már több mint egy éve nem láttalak, még mindig nem egyszerű. Minden pillanatban hiányzol. A halálod sokat tanított nekem az életről, hogyan kellene élnünk. 

Éppen az Atlanti-óceánon hajózom Spanyolország felé. Berakom ezt az üzenetet egy üvegbe, egy sörösüvegbe, amit a te egészségedre ittam meg.

Szeretném, ha tudnád, hogy nem számít, mióta nem láttalak, mindig szeretni foglak, mindig hiányozni fogsz, és sosem felejtelek el. 

Bár ez a levél egyedül neked szól, hogy elmondjam, mennyire szeretlek és hiányzol, remélem, hogy egy napon valaki megtalálja, és örömet szerez neki, izgatott lesz, ami neked köszönhető" – írta az ismeretlen. A kislány azóta is őrzi a kincset, tényleg nagyon örült neki. 

via GIPHY

(Forrás: The Local)