A PEZ cukorkagyártó évek óta rendez olyan húsvéti családi programokat az Egyesült Államokban, amelyek lényege, hogy a gyerekek és a szüleik húsvéti cukortojásokat kereshetnek, valahol a zöldben. Na, egy ilyen fulladt most botrányba, mert a felnőttek egyike-másika, ha nem is megverte a gyerekeket, de fizikai erőfölényével visszaélve elvette a zsákmányukat, és volt, akinek még az orra is betört.

Az NBC értesülései szerint a Connecticut államban megtartott esemény szervezői tízezer tojást helyeztek el három erre kiszemelt területen, és azt találták ki, hogy a három korcsoportra osztott gyerek-közönséget három különböző időben indítják játszani, Csakhogy egyes szülőket ez nem érdekelte, a végeredmény pedig az lett, hogy

mindenféle korú gyerekek és kísérőik egyszerre, hatalmas tömegben szabadultak rá az édességföldjére, amiből fizikai konfrontáció lett.

Az egyik anya azt mondta, mire végre megtalálta a négy éves gyerekét, az hisztérikusan zokogott. A Vincent Welch nevű gyerek így idézte fel az eseményeket: valaki fellökött, és elvette a tojásaimat, és ez nagyon udvariatlan volt tőle, és eltörték a vödrömet

Mások csak simán lökdösődtek, de hát a beszámolók szerint elég durva lehetett a helyzet. Több mint ezren voltak ott, ami jóval meghaladta a várt létszámot, ezért a cég képviselői szerint a személyzet hiába kérte a szülőket, hogy alkalmazkodjanak a szabályokhoz, egyszerűen nem voltak elegen.

Az unokám véres orral távozott egy FELNŐTT miatt, aki a 9-12 éveseknek fenntartott részlegen nekiment!!!! 

- hangzik egy panasz. A cég Facebookján is sokat közölték nemtetszésüket, a PEZ pedig elnézést kért. Elmondásuk szerint az okozta a problémát, hogy a szülőket nem érdekelte, hogy még senki sem mehet be a lezárt területre, de amikor meglátták, milyen sokan jöttek tojást vadászni, sokaknak felajánlották, hogy ne játsszanak, inkább kapnak édességre váltható kupont.

Ennél mindenkinek kellemesebb családi programokat kívánunk ezen a szép napon!