A brazil származású Ken-imitátorról utoljára tavaly januárban írtunk. Akkor még annak kapcsán, hogy nagyjából 78 milliónyi forintnyi összeget vert el plasztikai műtétekre, mert nem tudott megbékélni nyüzüge testével, és minden álma az volt, hogy kedvenc játékbabájára hasonlítson. Rodrigo Alves azóta sem lopta a napot: újra és újra kés alá feküdt. A Sun szerint mostanra elmondhatja magáról, hogy 122 milliót tapsolt el összesen 42 különböző szépészeti beavatkozásra.

42 plastic surgeries, 305k english pounds very well spent! #makeover #plasticsurgery #plasticpositive #rodrigoalves #news

Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) által közzétett fénykép,

A projekt abból a szempontból mindenképpen sikeres volt, hogy alekoszos testalkatának mára nyoma sincs, abból a szempontból viszont kevésbé, hogy az emberek többségének valami egészen más jut eszébe a tökéletes férfitestről. 

Rodrigo Alves azt állítja, először tornázni próbált, de aztán kiderült, hogy hormonális rendellenességben szenved, ezért kénytelen volt lemondani arról, hogy testmozgással változtasson alkatán. Nehéz lenne felsorolni, azóta mennyi mindent alakítottak át rajta. Egyebek mellett átszabatta az orrát, a combjairól és nyakáról zsírt szívatott le, megformáztatta a vádliját, a mellére, a karjára és a hasára pedig implantátumok formájában plasztikáztatott kamuizmokat. A legdrágább műtét az utóbbi volt, a kockahas-implantátum beültetése hozzávetőleg 8 millió forintjába került.

Rodrigo Alves a legapróbb részletekről sem feledkezett meg. A szájából azért faragtatott ki egy darabot, hogy szélesebb legyen a mosolya. Ha mindez nem lenne elég, minden áldott nap egy csomó pirulát töm magába, hogy szép legyen a bőre és a haja.

A plasztikai műtétek után sokkal magabiztosabb lettem, és egyedi stílust vettem fel, ami úgy illik rám, mint egy kesztyű

– mondta csodás átalakulásáról.

Ha nem tudja elképzelni, adunk egy kis segítséget. Egyedi stílusát valahogy így kell elképzelni:

Rodrigo Alves wears #Versace #poupée #fashion #london #mode #plasticmakesitperfect #glamour #plasticmakesitperfect ***

Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) által közzétett fénykép,

De vajon honnan a fenéből volt ennyi pénze menő plasztikai sebészekre? Saját bevallása szerint abból, hogy Nagy-Britannia és Spanyolország között ingázva légiutas-kísérőként, személyi tanácsadóként és hostessként dolgozik.

Winter in #Dubai is lush! #burjalarab #lifestyle #worldtraveler #luxurioushotel #U.A.E

Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) által közzétett fénykép,

Bokros teendői mellett Rodrigo Alves az Instagramon próbálja építgetni az imidzsét. Annak ellenére, hogy sok negatív kritikát kap, több mint 70 ezer követőjével élete minden apró mozzanatát megosztja. Ezen a videón például azt láthatja, hogy egy londoni shopping-körút során igyekszik kicsikarni magából egy mosolyt (ami vélhetően az arcában lévő ipari mennyiségű botox miatt nem megy túl jól).

Shooping day in #london #bondstreet #newbondstreet #shopping ******* #dollface #hansomeboy #newface #plasticpositive

Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) által közzétett videó,

Ön szerint megérte ennyit költenie plasztikára?