fleshlight cover

Így készül a világ legismertebb műpuncija

2016.04.04. 20:26

Mintha száradó enyvbe vastag csavarhúzókat dugdosnának, nagyjából így lehetne összefoglalni, hogyan is készül a világ legismertebb és legkelendőbb műpuncija, a Fleshlight. A Las Vegas-i gyárról készült rövidfilmet a Vice tette közzé, a filmet Nikias Chryssos készítette.

A The Double Feeling című tízperces dokumentumfilm alkotójának feltett pár kérdést a Vice, például, hogy használt-e valaha ilyesmit – ha már ugye erről forgat. 

„A forgatás után kaptunk ajándékba egyet. Berlinben teszteltük, a francia pornószínésszel, Kevin Longgal, de sajnos a felvételek erről rejtélyes körülmények közt eltűntek." 

A kérdésre, hogy mi motiválta a film készítésére így, hogy soha életében nem használta a szexuális segédeszközt, azt válaszolta Nikias Chryssos, hogy amiként a gyerekeknek készülnek olyan filmek, hogyan készült a csokoládé, ő ugyanígy állt a felnőttek játékához. 

A forgatás alatt a legfurcsábbnak azt találta, hogy egy olyan tárgyat, amit szexre használnak az emberek, lecsupaszítva láthatott, a termékek és az ott dolgozók napi kapcsolatát figyelte, ezt is furcsának találta. Azt például, ahogyan a gyár igazgatója egy dildóval megdugja a műpuncit, szemtől szemben a stábbal, már csak annyit mondott, hogy örömteli pillanat volt. Elképzelte közben a fejében David Attenborough hangját. 

 

THE DOUBLE FEELING (Fleshlight documentary) from Nikias Chryssos on Vimeo.