18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 338759711

Ez a szexfelhozatal egy legális bordélyházban

2016.04.06. 09:00

Korábban már írtunk arról, hogy milyen is az élet egy tisztán működő bordélyban. Az egyik hivatásos prosti mondta el:

 • több fiatal is megkeresi, hogy elvegye a szüzességüket; 
 • van olyan nap, hogy 7 kuncsaftot rendez le;
 • kevesebb nő jár hozzá, mint férfi;
 • és az egyik legfontosabb szabály, hogy saját és vendégei biztonsága érdekében nem szexel gumi nélkül,
 • de azt sem engedi, hogy ráélvezzenek.

Most, hogy ezeket tudjuk, már csak egy kérdés van.

Pontosan milyen szolgáltatások vannak egy ilyen helyen?

A világhírű Sheri's Ranch bordélyház szexmenüjéből minden kiderül.

A ház specialitása

 • A barátnő-élmény

Kell egy csaj, akivel elmehetsz ide-oda, kedves hozzád, és nem kell izgulni, hogy bejön-e a csajozós duma, mert fix dugás az este vége? Csak a Sheri's Ranchot kell hívni.

 • Nuru masszázs

Egy meztelen masszőr az egész testét használva masszírozza a kuncsaft meztelen testét egy rendkívül csúszós gél segítségével. A masszázs célja, hogy előhívja az eddig nem is ismert szexuális ingereket. Garantált az elélvezés.

 • Szexuális vágyálmok teljesítése

Szexelni egy dögös titkárnővel? Dugni egy fülledt öltözőben? Esetleg a jacuzziban? Sima ügy. Itt rengeteg berendezett szoba van, ahol a kuncsaftok kiélhetik a különböző perverziókat.

 • Vakációs szex

A Sheri's Ranch az egyik legfelkapottabb hely, amit a vendégek szexturizmus céljából látogatnak. Ebben az esetben nem történik semmi különös, csak párok jönnek-mennek, hogy lelazulhassanak, és jót dughassanak végre. Nem kell prostituáltat bérelniük, nem kell osztozkodniuk és párt cserélniük, csak ott lehetnek egymásnak, és felszabadultan szexelhetnek, ahogy feltehetőleg otthon nem tudnak.

shutterstock 323023463

Szex

A klasszikus megoldásokat hagyjuk. Igaz, hogy itt még a mezei koitusz esetében is azt ígérik, hogy ez lesz minden idők szexélménye annak, aki befizet egyre.

 • Lány a lánnyal

Ezt általában a női vendégek szokták kérni. Nem szállnak be, csak nézik, ahogy a bordélyház két szexmunkása kényezteti egymást.

 • Édeshármas

Sokak bakancslistás álma két nővel egyszerre dugni, de ha ebbe a bordélyházba megy az ember, akkor ezt le is lehet húzni a listáról. De nem érdemes kettőnél megállni. Akár 25 nővel is le lehet feküdni egyszerre.

Ugyanez van pároknak is, akikhez egy hivatásos kapcsolódik be, hogy kellő odaadással és figyelemmel kényeztesse mind a két partnert. Aztán ott a klasszikus orgia is. És végül, de nem utolsósorban

a pornósztár-élmény is megvásárolható.

Arról nem írnak, hogy ez mit is takar pontosan, csak annyit, hogy itt aztán igazi pornósnak érezheti magát az ember. De akkor ott van a szobában egy komplett stáb? Felveszik videóra és haza lehet vinni? Kicsit ködös, de azért jó, hogy ilyen is van.

shutterstock 243366052

Az orál szolgáltatásoknál is megvan a két klasszikus, van szopás és nyalás. Utóbbit lehet viszonozni, de nem kötelező. Viszont van még egy úgynevezett hideg-meleg orál is, ami annyival több a klasszikus szájjal kényeztetésnél, hogy itt hideg és meleg folyadékokat is használnak közben, ezzel is plusz élvezetet okozva a kedves vendégnek.

Három fajta erotikus masszázst is lehet választani. Az egyik a Happy Finish, aminek a végén kiverik a férfiaknak. Van a fordított masszázs, amikor a páciens azért fizet, hogy megmasszírozhassa a ház egyik fizetett örömlányát. És végül még a mellmasszázs is ott van a menün, ami pontosan annyit tud, amennyit a neve is takar: a mellükkel masszíroznak a lányok.

Aki fürdés közbeni szexuális élményre vágyik, az itt szintén megtalálhatja a neki megfelelőt. Lehet kérni zuhanyzós szexet, valamint kádas dugást is. Utóbbi esetben rendes kétszemélyes kádakat tessék elképzelni, ne azt a panelkompatibilis valamit, amibe egymaga is alig fér el az ember. Ezen felül még különböző fétis szexekre is be lehet fizetni. Lábszex, szadomazo, ilyenek.

Via: sherisranch.com