Amikor két évvel ezelőtt megosztottuk az indianapolisi Christopher Crist történetét arról, hogyan húzta ki akarata ellenére az összes fogát egy fogorvos, nem gondoltuk volna, hogy egy ilyen eset még egyszer előfordulhat.

Sajnos a Columbusban élő Donny Grigsby még rosszabbul járt, ugyanis kis híján az életét is elvesztette a fogorvosi székben, nem csak a fogait.

Az RTV6 beszámolója szerint a 36 éves férfi azért jelentkezett be a White River Dental rendelőbe, hogy megszabaduljon négy bölcsességfogától. Felesége több mint öt órát töltött a várószobában, amikor már nem bírta tovább, és követelte, hogy adjanak felvilágosítást Grigsby állapotáról. Ekkor kiderült, hogy a fogorvos a férfi összes fogát kihúzta, arra hivatkozva, hogy félt, az egyik fog fertőzése szétterjedhet. 

A nőt sokkolta vérben úszó férje látványa, és azonnal hívta a mentőket. Grigsby keringése a kórház felé tartó úton kétszer is összeomlott, ezért újra kellett éleszteni, majd egy ideig mesterséges kómában tartották.

„Rettentően szégyellem, hogy nincsenek fogaim. Arra ébredtem, hogy meztelenül fekszem, nagyon féltem" – emlékezett vissza Grigsby. Hozzátette, jelenleg is vérrögök vannak a szervezetében a beavatkozás miatt, és még mindig nem érti, miért történt vele ez az egész.

A csatorna megkereste a fogászati rendelőt is, ám az ügyben érintett fogorvos az orvosi titoktartásra hivatkozva nem volt hajlandó nyilatkozni. A cég az RTV6-hoz eljuttatott közleményében megerősítette, hogy minden páciensükkel aláíratnak egy beleegyezési nyilatkozatot, amelyben elfogadja az esetleges komplikációk lehetőségét, és ez megtörtént Grigsby esetében is.

A család műhiba-pert fontolgat.