Emlékszik még Rodrigo Alvesre? Ő az a 32 éves brazil fickó, akinek az volt minden álma, hogy Ken babára hasonlítson, ezért összesen 122 millió forintnak megfelelő összeget tapsolt el 42 szépészeti beavatkozásra, hogy a plasztikai sebészek igazi adoniszt varázsoljanak alekoszos testéből.

A Sun szerint most derült ki, hogy legutóbbi műtétjét eléggé elszúrták. Ez pedig abban nyilvánult meg, hogy egyszer csak kilyukadt az orra.

A Ken-imitárort jelenleg egy malagai kórházban ápolják. Az orvosok szerint a spontán orrlyukadást nekrózis, vagyis sejthalál okozta, ami a plasztikai műtétek egyik ismert kockázatának számít.

Három hónapja voltam orrplasztikán, és úgy tűnik, az új porcot kilökte a testem. Ez nagyon ijesztő, próbálok mihamarabb visszajutni Londonba, hogy segítséget kérjek. Az elmúlt napokban egyre nehezebben tudtam lélegezni, mostanra pedig teljesen elzáródott az orrom

– nyilatkozta a kórházból szegény Rodrigo.

Mint mondta, a fertőzés elkezdte felzabálni az orrát, és ha nem tudják megállítani, az egész arca hasonló sorsra juthat.

Nagyon ideges és nyugtalan vagyok. Forró és lázas a testem, az orvosok meg egymásnak ellentmondó tanácsokat adnak. Először egy fül-orr-gégész specialistához küldtek, aztán átvittek egy infektológushoz. A jelek szerint elhalt a bőr az orromon belül, így elképzelhető, hogy teljes rekonstrukcióra lesz szükségem

Rodrigo Alves nem először kerül bajba amiatt, hogy túltolta a plasztikát. Három éve egy bicepsznagyobbító műtét után szivárogtak vegyi anyagok a vérébe, ami majdnem az életébe került. Az orvosok figyelmeztették is, hogy nem feltétlenül fogja megúszni amputáció nélkül. De aztán mégis megúszta.

Az ominózus orrplasztikáról egyébként annyit érdemes tudni, hogy a hatodik volt a sorban, és a brazil műanyagfiú egy állimplantátum-beültetéssel, illetve egy zsírleszívással együtt 15 ezer fontot, közel 6 millió forintot fizetett érte. A bökkenő talán ott volt, hogy a beavatkozásokat egy plasztikai sebészeti fellegvárként kevéssé elhíresült helyszínen végezték. Valószínűleg soha nem találná ki, ezért inkább megmondjuk:

Iránban.