horoszkóp

Még csak 17 éves, de a hét minden napjára van luxusautója

2016.04.15. 14:48

Az Insta gazdag kölykei sorozatunk legújabb szereplője a 17 éves Jack Watkins, aki elődeihez méltó módon előszeretettel kérkedik anyagi javaival az interneten. Életéről sokat elmond, hogy csak februárban szerezte meg a jogosítványt, mégis 660 millió forint értékben vannak luxusverdái. Hogy honnan volt pénze ilyesmire? Hát persze, hogy a szüleitől!

2
Fotó: youtube

A Sun szerint az ifjú titán és családja Cheshire városában él, ahol kitartó pénzszórással érték el, hogy kevésbé szerencsés polgártársaik a brit Kardashianék néven emlegessék őket. Mielőtt még elmerülnék a részletekben, vegyünk szépen sorra, milyen kocsik parkolnak Jack Watkinks garázsásban:

  • egy Rolls-Royce
  • két Bentley
  • két Mercedes-Benz
  • egy Range Rover Vogue
  • és egy Porsche

Tehát, lényegében a hét minden napjára van egy nagyon drága autója.

Jack Watkins csodálatos élete persze nem csak a menő kocsikkal való kérkedésből áll. Szívesen eldicsekszik azzal is, hogy szülei magánrepülőjével utazik egzotikus helyekre, hogy aztán csillagászati összegeket verjen el mindenféle dizájner holmira. A srác elég komolyan veszi a dolgot, egyszer például 500 ezer fontot, mintegy 195 millió forintot adott ki egy Bvlgari órára.

3
Fotó: youtube
"Már megszoktam, hogy az emberek féltékenyek rám - legyenek akár felnőttek vagy tinédzserek"

– mondja Jack Watkins, aki olyan szempontól is szerencsésnek tartja magát, hogy remekül képes kezelni az irigykedőket.

8
Fotó: youtube

Az életem azonban nem könnyű. Az apám rengeteget dolgozott azért, hogy megszerezhessem ezt a sok szép dolgot. A magánrepülőnk nem magától repül, a medencénk nem tisztítja ki magát, és az autóim sem töltődnek fel automatikusan üzemanyaggal

– világított rá családja mindennapi viszontagságaira. 

Mint mondta, a magánrepülés gyermekkora óta az élete szerves része. Apja azért vett egy gépet, mert elege lett a sorban állásból a repülőtéren. Ha kedvük szottyan hozzá, így bármikor átruccanhatnak Dubaiba vagy Bora Borára anélkül, hogy vegyülniük kéne a pórnéppel. Ha meg nincs kedvük annyit utazni, Londonban járnak, hogy méregdrága éttermekben lakomázzanak.

"Homárt vagy steaket szoktam rendelni. Soha nem nézem az árakat, mert az evés létfontosságú."
6
Fotó: youtube

Ahogy röviden már fentebb is kitértünk rá , Jack Watkinsnak a kocsik, az utazás és a kulináris örömök mellett leginkább az öltözködés a szenvedélye. Egy átlagosan bevásárlókörúton nagyjából 15 ezer fonttal, közel 6 millió forinttal rövidíti meg szülei bankszámláját, hogy Balmain, Yves Saint Laurent és Fendi göncökkel gyarapítsa ruhatárát. Természetesen mindig a legújabb kollekciókból választ, az előző szezonból származó daraboktól pedig rövid úton megszabadul.

Azt hiszem, sokkal felnőttebb vagyok, mint a legtöbb tinédzser, hiszen képes vagyok egyedül megvenni a drága órákat és ruhákat. Velük ellentétben meg tudok birkózni az ezzel járó felelősséggel.

7
Fotó: youtube

A srác nem csinál titkot belőle, hogy jól megy a szekér, az Instagramon gondosan dokumentálja fényűző hóbortjait.

Imádom a szociális médiát, és egy csomó pozitív kommentet kapok a követőimtől, de sok olyan ember is van, akik online kunyerálnak pénzt tőlem. Amikor ilyen kéréseket kapok, mindig eszembe jut, hol van a méltóságotok? Nyilván, nem fogok pénzt adni nekik, hiszen nem is ismerem őket.

– tette hozzá Jack Watkins, aki hamarosan a „The Majors” című tévésorozatban is látható lesz.