John Whittingdale, az Egyesül Királyság minisztériumának kultúráért, médiáért és sportért felelős államtitkára két évig járt egy volt pornóssal, Stephanie Hudsonnal. A lány azt állítja, hogy bizalmas dokumentumokat is mutatott neki, sőt, az államtitkár úr titokban még képeket is küldött neki, amikor a miniszterelnök házában zártkörű megbeszélése volt a kabinet minisztereivel. 

!!!

Szép ház

– ennyit reagált a lány az elküldött képre.

Az államtitkár ezzel súlyosan megszegte a protokollt, hisz korábban soha egyetlen ilyen kép nem került nyilvánosságra. Ez az eset pár napra rá történt, hogy John Whittingdale-t azzal vádolták, hogy egy dominával van viszonya. De a sztori elsikkadt, mivel akkoriban ő felelt a sajtó szabályozásáért, és valahogy nem tudták mivel alátámasztani. 

A fotó kiszivárgása mellett még történtek olyanok, hogy egy hosszú fürdőzés után a reggeli fölött tanulmányozta a Piros Dobozban található bizalmas dokumentumokat. Ezzel még kérkedett is a volt pornós szeretője előtt, hogy ő egy fontos ember, aki fontos iratokkal járkál. Ezek a papírok pedig ott hevertek, amikbe nyugodtan bele is olvashatott volna az államtitkár szeretője. (A Piros Doboz lényege, hogy soha, semmilyen körülmények között nem lehet nyilvános helyen kinyitni, és annak tartalmát olvasni, mivel azok titkos iratok.)

John Whittingdale nem akarja megmagyarázni Stephanie Hudsonnal folytatott viszonyát, mert ahogy azt a szóvivője mondta:

Egyedülálló férfiként joga van a magánélethez.

Pedig lenne mit tisztázni, mivel a volt pornós olyanokat állít a már felvázolt dolgokon túl, hogy

  • ki kellett tessékelni őket a Savoy Hotelből, mert kicsit berúgtak, aztán masszív pettingbe kezdtek;
  • a parlament üléstermébe is bevitte, lekapcsolta a lámpákat, így a biztonsági kamerákat kijátszva csókolgatta és taperolta őt.

Via: Daily Mail