Az amerikai instagramsztár, Natascha Encinosa arról híres, hogy nagyon kigyúrta a combját. Oké, ez lehet, hogy nem hangzik elég izgalmasan, de követői rájöttek, hogy nagyon hasonlít valakire, úgyhogy a Daily Mail felkereste, és feltett néhány kérdést a fitneszsztárnak. 

Kevéssé meglepő módon Encinosa egy a sok kisnorbi közül, aki kövér kislány volt, de egy nap összeszedte magát, és azóta is folyamatosan gyúr. Missziója, hogy másokat is rávegyen a mozgásra, ezért a szelfiken kívül néha posztol előtte-utána szelfiket is, néhány bátorító sor társaságában. 

If there's one thing I can say to you all from experience, it's to STOP WAITING. Don't start in 2016, don't start next month, next Monday, or tomorrow. Start NOW, TODAY. Think about what your next meal should look like, what you can do instead of stay in bed tonight and watch tv until you fall asleep. Go for a run, educate yourself on what changes you can make to be a better and healthier you. Minor changes eventually sum up and are the root to progress. My story isn't much different than everyone else's who's into this lifestyle. I was unhappy with myself, therefore I made a change. Sure it gets deeper, but that's the bottom line. MAKE. THE. CHANGE. Any questions, feel free to ask below... Make this your transformation Tuesday, MENTALLY! #letsgetit

Natascha (Naty) Encinosa (@nataschaencinosa) által közzétett fénykép,

Az egykori táncos szívét 14 éves korában törték össze, amikor állítólag azért hagyta el a fiúja, mert túl kövér volt, ekkor kezdett edzőterembe járni. A népszerűsége azonban most kezdett csak felívelni, amikor követői rájöttek, hogy nagyon hasonlít egy kilencvenes évekbeli videójáték, a Street Fighter egyik karakterére, Chun-Lire.

Azóta rajongói két csoportra oszthatók, fitneszbolondokra és Street Fighter rajongókra.

LOL. I love y'all. Should I consider cosplaying Chun Li? #ivebeennamedthereallifechunli #thanks #iwish

Natascha (Naty) Encinosa (@nataschaencinosa) által közzétett fénykép,

„Amikor egy fotózás után kitalálták, hogy én vagyok az élő Chun-Li, a képek nagyot mentek az interneten" –  nyilatkozta Encinosa. „Vicces, mert kiskoromban én is játszottam a Street Fighterrel, és Chun Li volt a kedvenc karakterem."

A fitneszmodellnek jelenleg 180 ezer követője van, és rengetegen írogatnak neki, a pasik többek között azt, hogy szeretnék, ha összeroppantaná a fejüket izmos combjaival. Az élő Chun-li szerint ez meglehetősen bizarr dolog, és fogalma sincs, miért kérnek tőle ilyet a férfiak.

Ahogy az várható volt, nyilván kiderült, hogy rengetegen kritizálják, és ahogy Rubint Réka, úgy ő is rendszeresen megkapja, hogy úgy néz ki, mint egy férfi.

„De nem érdekel. Szerintem a vastag comb jól néz ki a csajokon."

That feeling after #legday * #sotired #fit #fitness #chickswholift #girlswholift #glutes #booty #stayfocused

Natascha (Naty) Encinosa (@nataschaencinosa) által közzétett fénykép,