A 19 éves Hunter Osborn a középiskolája, a Red Mountain High School évkönyvének fotózásán ragadta meg az alkalmat, hogy a korábbinál szélesebb körrel ismertesse meg férfiasságát. A Mirror szerint a pöcsvillantásra csak azután derült fény, hogy az évkönyv nyomdába került, így a fotón már nem lehetett segíteni. Ugyan voltak, akik remekül szórakoztak rajta, de az intézmény vezetése nem tartozott közéjük, ezért feljelentették a rendőrségen.

Az amerikaifutball-játékos eléggé megszívta a dolgot. A rendőrség úgy ítélte meg, hogy a fotó kiskorúakra nézve káros lehet, ezért most 69 rendbeli szeméremsértéssel vádolják. A fogdából közben már kiengedték, de csak úgy, hogy nyomkövetőt tettek a bokájára.

Amikor az emberek elmesélték, azt hittem, nagy durranás volt, de a fotót látva nem ezt mondtam volna, alig lehetett észrevenni rajta (a pöcsét)

– vélekedett Zach Anthony, a srác egyik diáktársa.

Sokan úgy gondolják, hogy Hunter Osbern nem érdemli meg, hogy a hülye poén miatt tönkremenjen az élete, ezért egy online petícióban kérik, hogy mentsék fel a vádak alól.