A Daily Mail szerint a hátborzongató felvétel a hondurasi School Hospital Universitario kórházban készült, és tényleg egy kísértetnek tűnő alak látható rajta. Egyesek azt is tudni vélték, hogy a rejtélyes árny egy orvos, aki egykor az épület falai között vetett véget életének, aztán meg visszatért kísérteni. Bár óvakodnánk attól, hogy tényként kezeljük a létezését, de ha ön hinni akar benne, nem állunk az útjába. 

Ahogy láthatja, az árnyékszerű alak egy ajtó mögül kukkant ki a folyosóra, majd néhány tétova mozdulatot követően szertefoszlik. Az állítólagos szellemdoki a szóbeszéd szerint előszeretettel komiszkodik az elhagyott kórházban. Úgy tartják, kedvelt elfoglaltságai közé tartozik, hogy fel-le kapcsolgatja a villanyt a betegek hajdani szobáiban.

Nem ez volt az első alkalom, hogy egy romos kórház szellemjárás gyanújába keveredett. Adam Smith a 15 éve bezárt walesi Brecon and Radnor Lunatic Asylum elmegyógyintézet (ami a második világháborúban börtönként működött) első emeleti ablakában látott valami olyasmit, amit soha nem fog elfelejteni. Ezt a rémisztő arcot:

"Talán egy beteg volt, aki lobotómián esett át, vagy egy katona páciens a háborúból, netán egy náci fogoly"

– vette számba a legkézenfekvőbb lehetőségeket.

Miután közzétette a fotót, a férfit helyi lakosok és tanácstagok keresték fel, hogy legyen szíves azt mielőbb törölni, az épülethez ugyanis több száz ember zarándokolt el, hátha nekik is sikerül tetten érniük egy szellemet.

Ön szerint melyik a hihetőbb?