18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nézze meg, hogy távolítják el a felesleges bőrt egy 120 kilót fogyó férfiről

2016.05.17. 19:41

A BuzzFeedNews Facebookján bárki belepillanthat annak a körülbelül négyórás műtétnek az első 90 percébe, amely során eltávolítják a felesleges bőrt egy férfi testéről, aki több mint 120 kilót fogyott. A műtétet Dr. Matthew Schulman végezte, az alany pedig Matt Diaz, akiről többet itt olvashat.

Röviden: Diaz 16 évesen csaknem 227 kilót nyomott, és miután csatlakozott egy kutatáshoz, úgy döntött, egészségesebben fog élni. Le is adott 120 kilót, de ahogyan az ilyan nagy fogyásoknál lenni szokott, a megnyúlt bőr nem tűnt el. Ezt eleinte szégyellte, majd 2015 márciusában a blogjára feltöltött egy videót, amiben vállalta a testét, és ezután az egész világ felfigyelt rá. A most 23 éves fiúnak ugyan az a missziója, hogy mindenki fogadja el magát és szeresse a testét, nemrég mégis úgy döntött, hogy kés alá fekszik, és a műtétről, valamint a lábadozásról is készít egy videósorozatot. A beavatkozást egyébként nem élőben közvetítik, Diaz már túl van a nehezén, és több mint 18 kg bőrt műtöttek le róla. 

A hajtás után megtalálja az élő adást, és tényleg csak az erős gyomrú és idegzetű olvasóknak ajánljuk.