Sc2

Ez a hajfestés csak akkor látszik, ha a viselője akarja

2016.06.05. 16:13

Állítólag az alábbi, pár hónapos videó felelős egy viszonylag váratlan trend villámgyors beindításáért az egész világon. Ha ön még nem látta, nézze meg, mert jó eséllyel ilyet még nem látott, viszont önnek is tetszeni fog. A pink, lila, sárga, zöld, kék és hasonló bizarr árnyalatok már egy ideje divatosak, de újabban nem mindegy, hogy melyik tincseket festeti be az ember.

Szóval az a poén az egészben, hogy a lány haja úgy van befestve hupililára, hogy ha nem csinál semmit, akkor nem is lehet látni a színezést. Hogy ez mitől számít hirtelen ilyen menőnek és forradalminak, azt nehéz megmondani, de az biztos, hogy baromi jól néz ki ezen a videón.

Lehet egyébként, hogy ezt a trendet a praktikum szülte. Arra jó ez a haj ugyanis, hogy hivatalos helyeken, ünnepélyes alkalmakon is meg lehet jelenni vele, senkinek nem fog feltűnni a festés, ha az ember nem turkálja a haját. Rengeteg olyan foglalkozás van például, ahol nem engedik meg az alkalmazottaknak, hogy zöld-rózsaszín-türkiz színű hajjal jelenjen meg a munkahelyen – na nekik csak az ilyen hajfestés marad.

Rejtett hajszín – ön szerint?

 • 1911
  Nagyon menő!
 • 729
  Ilyet akarok azonnal.
 • 476
  Nem ájultam el...
 • 249
  Ronda. Mi tetszik ezen valakinek?

Viszont ha az ember a munka után elmegy a buliba, akkor ott rögtön dobálhaja a haját, csinálhat bármilyen frizurát, és egy mozdulattal szivárványszínűvé válik az addig teljesen hétköznapinak tűnő frizura.

Persze egy ilyenhez az kell, hogy az embernek elég sok haja legyen és az úgy legyen levágva, hogy a színes alsó tincsek ne lógjanak ki a színezetlen felsők alól, de az alábbi gif-összeállításból úgy tűnik, elég sok mindenkinek kezd megtetszeni ez a hajviselet. Ön szerint?

Hidden colour