A NASCAR és IndyCar versenyeket leginkább a férfiak uralják, de egy 19 éves kaliforniai lány nem hagyja, hogy ilyen apróságok hátráltassák, és nagyon eltökélt módon próbál bekerülni közéjük. Lindsay Brewer számára nem ismeretlen a benzingőz világa, 11 éves kora óta gokartozik, méghozzá elég jó eredménnyel.

Watching the Indy 500 today just makes me want my dream more than ever. Need to get behind the wheel again.*

Lindsay Brewer (@lindsaymbrewer) által közzétett fénykép,

A Daily Mail szerint a szőkeség bokros teendői mellett igyekszik megvalósítani álmát. Szabadidejében modellkedni szokott, de ha üresfejű libának gondolja, akkor messze jár az igazságtól, mert egyébként pedig a San Diego Egyetemre jár. 

Lindsay Brewer gyerekkorában kattant rá a versenyzésre, és nem sokáig érte be azzal, hogy a pálya széléről szemlélődjön. Miután gokartozni kezdett, hamar kiderült, hogy mennyire tehetséges. 11 évesen már versenyeket nyert, úgy hogy korosztályában ő volt az egyik legfiatalabb induló. Ahogy aztán idősebb lett, egyre magasabb versenykategóriákban bizonyított.

Throw back to when it all began* #littleme

Lindsay Brewer (@lindsaymbrewer) által közzétett fénykép,

A NASCAR és az IndyCar viszont teljesen más tészta. A lány tisztában van vele, hogy a komolyabb versenyekre csak úgy juthat el, ha sikerül felhajtania egy szponzort magának. Egyszer ugyan összehozott egy megállapodást, de a végére semmire nem lett az egészből. Így aztán jobb híján versenyekre jár, illetve lelkesen instázik, hátha valahogy szembejön a nagy lehetőség, és felfigyelnek rá.

Reposting because this is my all time favorite pic of me doing what I love. #21 *

Lindsay Brewer (@lindsaymbrewer) által közzétett fénykép,

Ha megnézi a profilját, láthatja, hogy nemcsak autós, hanem például bikinis képei is vannak. Meg azt is, hogy feltűnően csinos. Bizonyára ennek köszönheti, hogy már több mint 52 ezer követője van. Ezen a képen egyébként rendkívül ügyesen ötvözte a két említett témát. 

Best car washers in the game** #alphaphisdsu

Lindsay Brewer (@lindsaymbrewer) által közzétett fénykép,

Bár a nagy áttörés eddig elmaradt, Lindsay Brewernek esze ágában sincs feladni. Az alábbi fotó az indianapolisi 500 mérföldes versenyen készült róla, ami különösen nagy hatással volt rá. 

Azután, hogy ma láttam az Indy 500-at, jobban vágyom az álmomra, mint bármikor korábban. Vissza kell jutnom a kormány mögé

– írta egyik posztjában.

Had an amazing time at the Indy 500 today. Met some really great people. Hoping to be here myself one day!

Lindsay Brewer (@lindsaymbrewer) által közzétett fénykép,

Voltak, akik azt mondták, hogy ha a versenyzés mégsem jönne össze, modellként még mindig érvényesülhet. Mi pedig csak egyetérteni tudunk velük, mert minden jel arra utal, hogy az adottságai megvannak hozzá. Ha nem hiszi, nézze csak meg a saját szemével: 

**

Lindsay Brewer (@lindsaymbrewer) által közzétett fénykép,

Danica Patricknak sikerült

A NASCAR versenyek leismertebb női versenyzője a wisconsini Danica Sue Patrick, aki szintén gokartozással kezdte pályafutását. A világ 2005-ben figyelt fel rá, amikor élete első Indianapolis 500-án a negyedik helyen ért célba. A futamot 19 körön keresztül vezette is, így ő lett az első nő, akinek sikerült az élre állnia a megmérettetésen. Ezzel az eredményével az Indy 500 újonca lett, a szezon végén pedig az IRL-ben nyerte el ugyanezt a titulust. 2009-ben megszerzett harmadik helyével minden idők legjobb női eredményét tudhatja magáénak.