Dorothy Stein szinte mindenkit masszírozott, aki számít, a Rolling Stones-tól Kanye Westig. Nem ma kezdte a szakmát, a 80-as évektől dolgozik hírességekkel. Ebben még semmi pláne, azonban a módszerei meglehetősen eltérnek a szokásostól.

Igény szerint megharapja a vendégek hátát. 

A technikát még az anyja tanította a 48 éves masszőrnek. Stein beceneve Dr. Dot, amit nem más, mint Frank Zappa ragasztott rá 1988-ban. Karrierje kezdetétől zenészekkel foglalkozott, a Rolling Stones 1994-es turnéját is végigmasszírozta. A kilencvenes évekig ráadásul nem kért pénzt a szolgálataiért. Az együttes dobosa, Charlie Watts szólt Steinnak, hogy jó lenne, ha ebből megélne. Sikerült, az első turnéin 2000 dollárt (568 ezer forint) keresett hetente. 

A harapás a titka

Dr. Dot rendhagyó masszázst nyújt, ha a vendég nem ellenkezik, könyörtelenül harap. Olyan nevek járnak hozzá, mint Katy Perry, Eminem és Courtney Love. Simon Cowell például finoman kérte a harapást, Mariah Carey nem kért belőle, Juliette Lewis pedig egyenesen imádta. Utóbbi kategóriába tartozik Kanye West is, aki Stein elmondása alapján Jimi Hendrixet hallgatott a nyomkodás közben. Egyszer Berlinben hajnali négytől hatig masszírozta és harapta, ami állítólag elősegíti a vérkeringést. 

Azért nem mindenki ájul el Dorothy Stein ötleteitől, a Billboard egy Dr. Holly Phillips nevű szakértőt kérdezett, aki felhívta a figyelmet a harapás veszélyeire. Szerinte a bakteriális fertőzések miatt kétszer is érdemes átgondolni, hogy kérjük-e az extrákat.

(Forrás: Billboard)