GettyImages-544427046

Végre megtudtuk, hogyan készül Chrissy Teigen csodás teste

2016.07.29. 12:44

A 30 éves modellnek április közepén született meg az első kislánya, Luna Simone Stephens. A terhesség alatt is szuper formában volt, de a szülés után szinte azonnal visszanyerte az alakját. Ebben az edzője, Simone De La Rue segített neki.

De La Rue rengeteg hírességgel dolgozik együtt, gyakran osztogat tippeket, hogyan lehet a hollywoodi teste egy halandónak. Most a People-nek árulta el a szülés utáni edzés titkait, mi meg továbbadjuk.

Az a legfontosabb, hogy győződjünk meg, biztonságos-e újra sportolni, ami nyilván attól is függ, császárral vagy természetes úton hoztuk világra a babát.

Ha egy vendégemnek gyereke született, megbizonyosodunk róla, hogy 6-8 hetet várt, és az orvosa is engedélyezte, hogy visszatérjen az edzőterembe.

– mondta Simone De La Rue. 

Chrissy Teigen alig több mint három hónapja anya, így még biztos nem elégedett minden testrészével. De ilyen távolságból mindig úgy tűnt, hogy nagyon nem izgulja túl a hibáit. Ő volt az a modellek közül, aki simán felvállalta, hogy a legtöbb nőhöz hasonlóan neki is striás a combja

Sok anyának – meg úgy minden izmosodni/fogyni vágyó embernek – gondot okozhat türelmesen várni, nem siettetni az eredményeket. Ez mondjuk Teigen esetében akár problémás is lehet, elvégre ő az alakjából él. 

Mindig azt mondom, hogy legyenek reális elvárásaink. Kilenc hónap alatt szedtük fel a felesleget, meg kell bizonyosodnunk arról, hogy egészséges módon adjuk le, ez 4-6 hónapba telhet. A legtöbb anya kimerült, mert nem alszanak eleget, heti három alkalom a biztonságos, naponta egy óra edzés. 

Halkan megjegyeznénk, hogy gyerek nélkül is sokan vagyunk, akik szeretnének heti háromszor eljutni az edzőterembe. De La Rue továbbá azt mondja, vigyük magunkkal a gyereket, ha megoldható. Most pedig jöjjön a lényeg, a gyakorlat, hogy lássa, ki edzi többek között Reese Witherspoont, Taylor Swiftet és Chrissy Teigent. 

Ha már Chrissy Teigent emlegettük, – elvégre az ő edzőjéről van szó, és ő szült nemrég – tegyük hozzá, nem valószínű, hogy éppen hasonló feladatokat végez. A családjával, John Legenddel és a kislányukkal pihennek Saint Tropez-n