Három hihetetlen eset miatt kellett kihívni a rendőröket. Mindegyik eset külföldön történt.

1. Túl hangosan szexeltek a sünök

Nuremberg közelében, a németországi Büchenbach városában furcsa hívást kapott a helyi rendőrség. Egy férfi hangos lihegésre lett figyelmes. Az illetőt irritáló zaj pedig a lépcső alól érkezett, szóval hívta is a rendőröket, hogy intézkedjenek az ügyben. Miután este 11-kor kiérkeztek a helyszínre, majd alaposan átvizsgálták a helyszínt, megtalálták a hangosan lihegő gyanúsítottat. 

A 20 percig párosodó sünöket nem tartóztatták le.

2. Egy pár büdös láb okozott verekedést a berlini expresszen

Rendőrt kellett hívni egy németországi vonat járaton kialakult bunyóhoz. A tömegközlekedés igen nagy feszültséggel jár, hisz ismeretlen emberekkel kell összezárva utazni, akik lehet, hogy nincsenek tisztelettel mások magán szférájára, hangosan telefonálnak, az ülésre pakolják a cuccaikat. Itt most csak annyi kellett, hogy két férfi átlósan üljön egymással szemben.

Amikor az 54 éves férfi úgy döntött, hogy a 32 éves férfi mellett üresen maradt helyen, a cipőjét levetve pihenteti lábát, akkor a fiatalabb bepöccent, szóváltásba keveredtek, ami aztán tettlegességig fajult, mert az idősebb férfinak túl büdös volt a lába.

3. Pokémon Gózás közben találtak egy holttestet

Amerikában volt már ilyen, de ez most Dánia. A májusban eltűnt Simon Bolt Brinkmann holttestére egy árokban találtak rá Pokémon vadászat során. 

Ön szerint melyik a leghülyébb eset, amelyikhez kihívták a rendőröket?

Via The local 1, 2, 3