Pontosabban inkább arcot. A fura jelenséget egy kétgyermekes dudley-i anyuka, a 26 éves Becky Felton örökítette meg fia hálószobájából. A brit nő eredendően a naplementét akarta lefotózni, de amikor rápillantott iPhone-ja képernyőjére, meglepve tapasztalta, hogy valami nagyon nem stimmel az egyik felhővel: az, hogy onnan egy szakállas férfi néz vissza rá. Rögtön csinált róla egy második képet is, de az sajnos nem sikerült túl jól. 

Az anyukának eleinte még nem volt szilárd meggyőződése a felhőbeli alak személyazonosságát illetően. Az rögtön világossá vált számára, hogy egy férfia arca lehet, egy olyané, akinek dús arcszőrzete, bajsza és szakálla van, de először Jézusra gyanakodott. Havas Jon személye csak azután merült fel, hogy közkinccsé tette a fotót az interneten.

Nem nézem a Trónok harcát, ezért nem voltam biztos a dologban, de egy csomó ember mondta azt, hogy úgy fest, mint Havas Jon, ami elég fura volt. Nekem először Jézus jutott róla eszembe, aztán viszont megnéztem egy képet Havas Jonról, és tényleg hasonlított rá

– osztotta meg felismerését Becky Felton.

Ha egyik elmélettel sem tud azonosulni, van egy jó hírünk: az internet szorgos népének köszönhetően két további is született. Az egyik Freddie Mercuryt, a másik meg Bob Marleyt vélte felfedezni a felhőben. 

És ön mit gondol?

Ki jelent meg a felhőben?

Via Daily Mail