18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

GettyImages-590216420

A szex és a meki volt a legjobb dopping az olimpián

2016.08.22. 20:05 Módosítva: 2016.08.22. 20:33

16 nap tömör gyönyör, akár így is jellemezhetnénk az olimpiát a sportolók szemszögéből. Persze elsősorban az érmekért, és bizonyításért mennek, mi viszont nem mehetünk el amellett, hogy mivel töltik, vagy tudják tölteni idejüket a felkészülés-versenyzés előtt, vagy után. 

Sokak életének legnagyobb megmérettetése ez. Rengeteg feszültség, és stressz van bennük: le kell győzzék magukat és másokat is. A kanosságot, a szexuális frusztrációt is, mely mocsok egy dolog, pláne ha valami nagy helyzet előtt állunk. Ez a többezer tehetséges, magas állóképességű és kvalitású ember ilyenkor egy óriási faluban van összezárva.

GettyImages-579380090
Fotó: Buda Mendes
Tökéletesebbnél tökéletesebb férfi és női fenekek, testek kerülnek egymás célkeresztjébe,

és bizony, valahogy, és valahol csak leesik az a bugyi, lecsúszik a gatya. 

Rióban idén a legnagyobb figyelem a védekezésre terelődött, ugyanis minden eddigi rekordot megdöntő 450 ezer kondomot helyeztek ki az olimpiai falu kantinjaiba, öltözőibe, elérhető helyeire - automatákban, ingyen. Ez 42 darab/fő, vagyis az olimpia alatt napi két menet.

GettyImages-579380208
Fotó: Buda Mendes

A történelem során amúgy először Szöulban, 1988-ban kaptak az olimpikonok ingyengumit, akkor 8500 darab állt rendelkezésükre, később Barcelonában már 90 ezer, a rekordot pedig az előző helyszín, London állította be 150 000 darabbal. Egy amerikai atléta most Rióban azt mondta: „450 000? Az talán elég lesz...”.  De vajon a sportolók létszáma, vagy étvágya indokolja a folyamatos emelést? Az utóbbi, Szöul óta nem változott jelentősen a résztvevők létszáma: 9-11 ezer fő között mozog.

A szex igenis, pozitív hatással van a sportteljesítményre, bár ez közvetlenül nem kimutatható. Azonban a szakemberek is egyetértenek abban, hogy a szexuális frusztráció kicsit agresszívvé tesz, és ha ezt egy-két menettel levezetik, az mindennél hasznosabb. A felejthetetlen perceken kívül a szex egy kis ego boost, stresszcsökkentő hatású, élvezetes figyelemelterelés mindenről, és tesztoszteron szint növekedést eredményez mind a férfiaknál és nőknél is. Na meg jobb, mint ha innának, vagy dohányoznának. 

Nem arról beszélünk, hogy a feleségeddel/férjeddel, barátoddal/barátnőddel szexelsz, hanem vadidegenekkel, akik más kultúrából jönnek, lehet, hogy még közös nyelvet sem beszéltek…

na ez kimaxolja az izgalmakat.

Míg a londoni játékokon 2012-ben a közvetlen csoportos orgia volt a menő, idén Tinder lázban égnek az olimpikonok, és visszafogottabban keresgélik egymást. Pár híres sportolóról már tele is az internet Tinderes profilfotókkal, képernyőmentésekkel - de egyelőre tesznek rá. Feltételezhetően nem azért pakolják fel az appot arra a húsz napra, hogy életük netovábbját, párját találják meg - a pajzán hancúrkodás bizony így szép, rózsaszínmasnis ajándékcsomagban érkezik.

A másik kedvenc: meki

Utóbbiról nem is kell sokat beszélnünk, beszélnek helyettünk a képek: az olimpia hivatalos menzabeszállítója idén a McDonald’s volt, sikere pedig nem maradt el. A faluban elhelyezkedő mobil kajaállomás messziről alázta az Oktogon és a Blaha éjszakai műszakát, itt a forgalom a Black Friday-t idézte minden percben.

Érdekesen passzol az egészséges életmód a meki menüvel, de mit nekik ellentmondás, ingyen volt, így fogyott is, az olimpia egész ideje alatt. Mondjuk eléggé érthetetlen, minek küzd a szálkásítással, ha utána betol pár sültkrumplit, meg sajtbureszt:

Savan Sera instagram oldalára posztolta kosztját
Savan Sera instagram oldalára posztolta kosztját
Fotó: Instagram / sawansera

Vagy lehet, hogy ez már az reggeli szégyenséta utáni mekizés?

Thought athletes were supposed to eat healthy * #longestlineever #mcdonalds

Stephanie D-Lovell (@stephsailinglca) által közzétett fénykép,

És akkor most tessenek szavazni, az okfejtések záródnak.

Szex, vagy meki?

  • 4480
    Szex
  • 398
    Meki