Két kanadai lányt és egy idősebb férfit egy két hónapos hajóút utolsó állomásánál, Sydney-ben várt a rendőrség, drogkereső kutyákkal. A bőröndjeikben 95 kilónyi kokaint találtak, aminek úgy 30,5 millió dollár, azaz 8,483 milliárd forint a piaci értéke.

De egy drogcsempész is élvezheti az életet: a 22 éves Mélina Roberge és a 28 éves Isabelle Legacé gondosan dokumentálták a letartóztatásukig tartó luxusutazást az Instagramon. Augusztus 30-án tartóztatták le őket, a hatóságok lefoglalták a telefonjaikat, szóval a fiók még nyilvános.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a lányok kapcsolatban álltak-e a 68 éves kanadai férfival, Andre Jorge Tamine-nal (az instás fotókon nem szerepel), mindenesetre a rendőrség nem véletlenül várta őket a kikötőben. Kutyákkal érkeztek, pontosan tudták, hogy mit keressenek.

Ipari mennyiségű kokaint.

A két barátnő, Roberge és Legacé, az egész világot bejárták a luxusúton. A Sea Princess óceánjáró Londonból indult, innen szálltak ki egy-két napra az Egyesült Államokban, Kolumbiában, Peruban. Vagy például Francia Polinéziában, itt tetoválást csináltattak. Szóval kiélvezték, amit lehetett. 

A kommentelők a letartóztatás óta nem kímélik a lányokat. Azt nem tudjuk, hogy a kokain előtt mennyien követték Mélina Robergét, de a hozzászólások alapján mostanában ugrott 17 ezer fölé a követők száma. A legtöbben a luxuskirándulás után kellemes időtöltést kívánnak a börtönben is. 

(Forrás: Jezebel)