Ebben az esetben talán érthető, ha a 21 éves Jordan az ország legszerencsétlenebb emberének érzi magát. Hiszen nem túl nagy az esélye annak, hogy öt hónapon belül, ugyanazon az érzékeny helyen megcsípjen valakit egy mérgespók.  

Vele megtörtént!

Az ausztráliai építőmunkás péniszét első alkalommal is egy építkezésen marta meg a pók. Bevallotta: a szerencsétlen eset után sokáig nem merészkedett mobilvécé közelébe. Pedig úgy tudta, hogy az illemhelyet előtte kitakarították, a biztonság kedvéért tüzetesen át is vizsgálta, használat előtt. 

Én vagyok a legszerencsétlenebb srác az országban, ebben a pillanatban. Ültem a vécén, végeztem a dolgomat és egy apró szúrást éreztem, pont úgy, mint az első alkalommal. Nem tudom elhinni, hogy ez újra megtörtént.

- mondta Jordan a BBC-nek.

Korábban egy vöröshátú pók volt a tettes, aminek halálos mérge van. Csípése gyakori Ausztráliában, mintegy kétezer emberre támad rá évente. 

A legutóbbit viszont még nem azonosították. Jordant a kollégái ezúttal is kórházba vitték. Első alkalommal még aggódtak érte, a másodiknál már inkább viccet csináltak a dologból.

Ha kiengednek a kórházból visszamegyek dolgozni, de egy jó időre elment a kedvem a mobilvécéktől.

- tette hozzá.