102 évesen nyilvánvalóan minden rendes ember arra vágyik, hogy egyszer jól letartóztassák. Na, jó, ha nem is mindenki, azért vannak néhányan, akik nem mindennapi bakancslistával kezdik meg a nyugdíjas éveiket, így a Missouriban élő Edie Simms is különlegesnek számít a témában:

az asszony régóta erős igényt tartott arra, hogy egyszer elvigyék a rendőrök.

A kiváló kapcsolatrendszerének és a rengeteg társadalmi munkájának köszönhetően a kívánsága végül teljesült.

Simms a St. Louis-i idősek otthonának évek óta tonnaszám küld saját készítésű kézműves holmikat (párnákat, sálakat, táskát, néha még szemüveget is), ráadásul mindezt úgy, hogy nem is ismer onnan senkit. Ennek tudatában feltételezhető, hogy az idős asszony megunhatta az áldott jó lélek-jelzőt, ezért egy napra úgy akart tenni, mintha valami igazán elvetemült cselekedetet követett volna el.

Az otthon egyik önkéntese jó ismerőse egy helyi rendőrnek, ő intézkedett az ügyben. Amikor Simms megtudta, hogy mindjárt megérkezik érte egy járőrkocsi, és végre valahára letartóztatják, azonnal felcsillant a szeme.

Hát ez pompás! Kapok bilincset is?

Kapott. A jó szándékú rendőrök megbilincselték, majd behelyezték a nénit a járőrautó hátsó ülésére, elvitték az idősek otthonába bingózni egyet, majd hazavitték. Amikor utólag megkérdezték, milyen volt egy fél napon keresztül köztörvényes bűnözőnek lenni, azt válaszolta, hogy csodálatos.

Volt bilincs is, meg minden!

Forrás: HuffingtonPost