Ha ön egy nagyon magas ember, minden bizonnyal már találkozott azokkal a kérdés formájában feltett humorbombákkal, amikkel alacsonyabb termettel megáldott embertársai próbálnak szellemesnek tűnni. Ezek általában a következő vonalat követik:

  • Milyen az idő odafent?
  • Csak nem kosarazol?

A jó hír az, hogy megszületett a tökéletes metódus, amelynek segítségével elkerülheti az ilyesmit. A korszakalkotó ötlet a csak Loganként említett 17 éves dél-karolinai fiú fejéből pattant ki, aki 200 centiméterével magasodik környezete fölé, és nagyon elege lett abból, hogy egyfolytában nyakigláb testalkatával szekálják.

A módszerre azután derült fény, hogy egy Heather nevű lány a magasságáról kérdezte. Ekkor jött el Logan nagy pillanata.

152 centi vagyok, ezért rögtön nyilvánvalóvá vált, hogy mennyivel magasabb nálam. Megkérdeztem, hogy milyen magas, és azt válaszolta, hogy 200 centis. Vissza is kérdeztem, hogy tényleg? Erre benyúlt a zsebébe és a kezembe nyomott egy kártyát

– idézte fel Heather.

Amit kapott, az lényegében egy névjegykártya volt, de nem a hagyományos információkat tartalmazta. A következő szöveg állt rajta:

Igen, magas vagyok. Igazán jó megfigyelő vagy, hogy észrevetted. 200 centiméter (igen, tényleg). Nem, nem kosarazok. Az időjárás tökéletes idefent. Annyira örülök, hogy részünk volt ebben a párbeszédben.

A csattanós válasz a lány tetszését is elnyerte, ezért gyorsan lefotózta a kártyát, majd kirakta a képet a Twitterre.

Logan a Select All kérdésére árulta el, hogy az ötletet az iFunny nevű oldalról merítette. Ezután 10 dolláros, mintegy 2700 forintos anyagi ráfordítással 100 kártyát csináltatott magának.

„Ez volt a legjobb befektetésem”

– jegyezte meg.

Mint mondta, készletei mostanra alaposan megcsappantak, mert naponta átlagosan 5-10 alkalommal szegezik ki neki az ominózus kérdést, ezért jó eséllyel kénytelen lesz újabb szériát gyártatni.

Via Mashable, Select All