Talán ez az a pillanat, amikor elkezdhet gyanakodni arra a Facebook-ismerősére (mindenkinek van legalább egy ilyenje), aki naponta posztolja ki, hogy az élete tulajdonképpen több mint tökéletes. Ezek a bejegyzések általában nem arról szólnak, hogy az illető cicát mentett egy alagútból vagy árva gyerekeknek osztogatott saját maga által kötött pulóvereket. 

Nem. Az ilyen Facebook-ismerős állandóan csak nyaral, a munkahelyén is lábszelfiket készít az új cipőjéről, de nem felejti el fotókkal dokumentálni azt sem, hogy a kollégákkal playstation-özik napi három és fél órát minimum.  Mostantól nincs oka rá, hogy ez irritálja.

Kiderült ugyanis, hogy létezik ember , akinek pontosan ez a munkája. 

A 21 éves Ella Crocket a Newcastle Egyetemre jár, így nincs állandó munkahelye, ezért a nyári szünetét diákmunkával akarta eltölteni. Talált is egy számára megfelelő elfoglaltságot, ami azért eléggé nem nevezhető a klasszikus értelemben vett diákmunkának. A napi 14 órán át tartó borítékolás helyett végül egy tonna pénzt keresett azzal, hogy

gazdag emberekkel, luxus körülmények között bulizott a nap minden percében. 

Joggal gondol rosszra, de nem kell, csak a Jack Wills nevű márkát népszerűsítette ezzel. A cég elküldte őt Amerika keleti partjára, Nantucket Islandre, ahol a fő feladatai közé tartozott például az, hogy egy afféle elegáns-hajós tematikájú bulit szervezzen egy jachton. Crocket a fantáziájára hagyatkozott a lebonyolításban, majd elmondta, miként festett ez a party:

DJ játszott egész nap, a vacsi közben meg végignéztük a naplementét. 

Naponta pezsgőzött a támogatókkal, akikkel nem mellesleg egy helyi sörfőzdéből gyűjtötték be a legjobb söröket, és minden hétfő este egy Chicken Box nevű helyen buliztak. Persze ezt is a cég fizette, és nem csak magukat, hanem minden szigetlakót szeretettel vártak az eseményre. 

Crocket azért szerencsére megnyugtatta az őt irigylőket, és elmondta, hogy noha ez volt élete legjobb nyaralása, ez azért mégis csak egy munka volt. 

Napi 24 órában, a hét minden egyes napján dolgoznom kellett. Ez nem olyan, mint máshol, ahol melózol 8 órát, aztán hazamész. 

Reméljük, ezek után ön is belátja, hogy Ella Crocket élete mégsem fenékig tejfel. 

Forrás: Mirror