A csak Samantha néven emlegetett háromgyermekes arizonai anyuka egy erőszakos kapcsolatból menekülve került nehéz anyagi helyzetbe. A kiutat az jelentette számára, hogy sugar baby-ként kezdte hirdetni magát. Ha esetleg nem ismerné a kifejezést, így nevezik azokat a fiatal nőket, akik anyagi támogatásért, vagy fényűző ajándékokért cserébe idősebb, jómódú férfiak (a sugar daddy-k) kedvében járnak.

Ebben a műfajban a szex nem számít munkaköri követelménynek, de ahogy bizonyára sejti, a kuncsaftokkal folytatott viszony általában nem az életre szóló szerelemről szól. A 24 éves szőkeség ennek ellenére úgy gondolja, nem minősül prostitúciónak, amit csinál.

Fiatal volt és kellett a pénz

Samantha a Daily Mailnek adott interjújában beszélt nem mindennapi életéről. Saját bevallása szerint a sugar baby szolgáltatást kínáló oldalak felfedezése igazi áldás volt neki. Akkoriban annyira le volt égve, hogy attól tartott, nem marad más lehetősége, mint hogy visszatérjen erőszakos partneréhez.

„Tudtam, hogy ez hosszú távon sem nekem, sem a gyermekeimnek nem lenne előnyös, így jelentős változásokra volt szükség.”
 

@vickythefrench showed me what she woke up to this morning. Lucky #SugarBaby

Seeking Arrangement (@seekingarrangement) által közzétett fénykép,

A gyerekek miatt vállalta be

A részmunkaidőben házvezetőnőként dolgozó anyuka arra jutott, hogy egy hétköznapi munka mellett nem maradna elegendő ideje a gyerekekre, ezért némi keresgélés után a Seeking Arrangement közvetítőcéget választotta, és a sugar baby-ség útjára lépett.

Ennek az oldalnak köszönhető, hogy új életet kezdhettem a gyerekekkel. Többet randizok, mint amennyit valójában dolgozom, mégis képes vagyok felnevelni a kicsiket és megengedhetek magamnak egy saját otthont.

Nem tartja magát prostinak

Bár lényegében azért kap pénzt, hogy a randik során idősebb férfiak kívánságait teljesítse, ami sokak szemében már a prostitúció határait súrolja, szerinte erről szó sincs. 

„Nem fekszem össze senkivel, kivéve, ha már randizgatunk egy ideje, megbízunk egymásban és valódi érzelmek alakulnak ki közöttünk.”

Samantha azt sem bánná, ha gyermekei egy napon a nyomdokaiba lépnének, ám erre nem sok esély van, mivel félreteszi számukra a keresete felét. Közben arról álmodozik, hogy pszichológusnak tanuljon, mert minden vágya, hogy a hozzá hasonló, erőszakos kapcsolatból menekülő nőknek segíthessen.

Saját versenyük is van

Samanthának eddig sem nagyon kellett szűkölködnie, de elképzelhető, hogy hamarosan csinos összeg ütheti a markát. A Seeking Arrangement ugyanis beválogatta a Sugar Baby of the Year elnevezésű megmérettetés 15 finalistája közé. Az a sugar baby, aki a legtöbb szavazatot kapja az internetezőktől, nemcsak egy koronát kap, hanem a márka 2017-es nagykövete lehet, szerepelhet a versenyzőket bemutató naptár borítóján, illetve 10 ezer dollárral, vagyis körülbelül 2,8 millió forinttal is gazdagodik.

Ha további részletekre is kíváncsi, erre fáradjon.

Via The Daily Mail