Igazán könnyen megesik, hogy az ember elfelejti, hová parkolt, na de az már nem túl gyakori, hogy utána fél évig keresi az autóját. A Metro számolt arról a skót BMW sofőrről, aki még nyáron autóval ment Manchesterbe Stone Roses koncertre, és a kocsiját egy többszintes parkolóban hagyta. Miután vége lett a koncertnek, teljesen kiment a fejéből, hol parkolt.

Öt napon keresztül kereste az autóját, de nem találta meg, így kénytelen volt hazamenni anélkül. 

Bejelentette a rendőrségen, hogy az autó elveszett vagy ellopták. Otthonról többször is írt a különböző parkolóházak fenntartóinak, hátha rábukkannak, éppen csak azt a parkolót hagyta ki, ahol valójában hónapokig állt a BMW-je. 

via GIPHY

Végül az egyik parkolóőrnek lett gyanús az elhagyott autó, és szólt a manchesteri rendőröknek, akik kikövetkeztették, hogy ez lehet a feledékeny skót sofőr járműve. Tulajdonosa már feladta a reményt, hogy megtalálja, így boldog volt amikor szóltak neki, hogy mehet érte. 

Akkor viszont már kevésbe volt boldog, amikor közölték vele, hogy a féléves parkolási díjat neki kell kifizetnie.  Ami nem kevés. 

Meztelenül üldözte a járókelőket, hogy megtudja a citromos pite receptjét

A következő történet főhőse is kétségkívül elszánt ember. A manchesteri úr hajnalban pucéran szólította le az embereket és a citromos habcsók pite receptje után érdeklődött a Bloom Streeten. - írja a Mirror

Ami így néz ki!

A lap megemlíti, hogy az angol szlengben a citromos habcsók pite egy különc szexuális aktust is jelent. (Ezt most nem mutatjuk meg.) Így nem tudni, hogy a meztelen férfi pontosan melyikre is gondolt, amikor hajnali fél négykor ezzel a kérdéssel üldözte a járókelőket. 

Mivel nem történt szexuális erőszak, nem tettek feljelentést a részeg férfi ellen, csupán hazaküldték aludni. Az viszont azóta sem derült ki, hogy sikerült-e megtudnia az imádott receptet