Mikaela Kellner svéd rendőrnő azzal lett híres, hogy tavaly júliusban fürdőruhában gyűrt le a földre egy szemtelen tolvajt egy stockholmi parkban. Az akciót megörökítő fotót az Instagramon osztotta meg, amivel viszonylag rövid idő alatt 28 ezer követőt szerzett, és bikinis zsaruként vonult be az internetes köztudatba.

Ezen a néven viszont már nem sokáig emlegetheti, mert 11 év után távozik a rendőrség kötelékéből, hogy a fitnesznek szentelhesse életét.

The best Christmas workout with the best company, the little boy @adamskij "12 days of Christmas" 1 sumo deadlift high pull 2 thrusters 3 push press 4 power cleans 5 power snatch 6 kb swings 7 pull ups 8 knees to elbow 9 box jump 10 double unders 11 burpes 12 over head walking lunges You complete each exercise in ascending order then work back down to 1, adding one exercise per round. Like this: 1; 2-1; 3-2-1; 4-3-2-1; etc – for a total of 364 reps. #ompusweden #ompuathlete #ompu #inov8sverige #inov8 #mmsports #bodyscience #barbellrebel #signsupplysport #3Dkneesupport #12daysofchristmas #crossfitgames # CF My workout clothes is from OMPU, www.ompu.com @ompusweden My shoes is from Inov8, www.inov-8.com @inov8sverige

mikaelakellner (@mikaelakellner) által közzétett fénykép,

Így lett bikinis zsaru

Mielőtt elmerülnénk a pályamódosítás okaiban, idézzük fel, mi történt azon a bizonyos júliusi napon. A szabadnapját töltő Mikaela Kellner éppen a barátnőivel napozott egy parkban, amikor egy férfi a Fedél Nélkül helyi megfelelőjét árulva férkőzött a közelükbe. Hiába mondtak neki nemet, az illető nem tágított mellőlük, ami egyből felkeltette a rendőrnő gyanúját. Bár figyelmeztette társait, hogy ne tévesszék szem elől a holmijukat, a tolvaj trükkös módon, a nála lévő magazinokkal terelte el a figyelmüket, majd lenyúlt tőlük egy mobilt.

Nem volt idő gondolkozni, szóval a nyomába eredtem, és körülbelül 15 méteren át üldöztem. Az egyik barátom szintén rendőr volt, ezért sikerült lefognunk. Miközben ott ücsörögtem, megláttam a másik két barátunkat, akik nem rendőrök, és rájöttem, hogy elég vicces látvány lehetek (bikiniben)

– idézte fel Mikaela Kellner.  

Mint mondta, abban a pillanatban nem az számított, hogy mi volt rajta. Ha éppen meztelen lett volna, akkor sem bírta volna ki, hogy ne lépjen közbe.

A rendőrség nem becsülte meg

A svéd hölgy már a lopás idején is fitneszfüggő volt, ezért szabadidejének tetemes részét CrossFittel és súlyzózással töltötte az edzőteremben. Meglett az eredménye: a hasa szinte már valószínűtlenül kockásnak látszik. 

A munkahelyváltáshoz végül a svéd rendőrség átszervezése adta meg neki az utolsó lökést, úgy érezte, már nem becsülik meg a munkáját. Így aztán arra jutott, hogy összeköti a kellemeset a hasznossal, és a jövőben inkább személyi edzőként kamatozhatja tehetségét. Ha kétsége támadna képességei felől, nézze csak meg, hogy mire képes: 

És ez csak egy példa a sok közül. A korábban a Ninja Warrior című tévéműsor svéd változatában feltűnő Mikaela Kellner instája tele van hasonló videókkal, amiket ön is megtekinthet, amennyiben ide kattint

Via The Daily Mail