Ez a férfi szentül hiszi, hogy egy szellemtől kapott túlvilági szakállat

2017.01.24. 13:49

Egy brit szellemvadász, a 47 éves Andrew Alexander a 14. századi Spofforth kastélyban folytatott paranormális nyomozást, amikor valami egészen váratlan dolog történt vele. Azt állítja, hogy frissen borotválva szegődött a kísértetek nyomába, az egyik helyszíni fotón valahogy mégis dús arcszőrzet került az arcára. Ebből aztán arra a merész következtetésre jutott, hogy Hódító Vilmos bárójának lelke mutatkozott meg neki egy túlvilági szakáll formájában.

Ha nem látott még túlvilági szakállat, így kell elképzelnie
Ha nem látott még túlvilági szakállat, így kell elképzelnie
Fotó: Twitter

A férfi néhány médiummal értekezett a kérdésről, aki megerősítették ebben a hitében. Elsődleges gyanúsítottjuk jelenleg William de Percy báró, aki szerintük évszázadok óta őrködik az építmény felett, és a középkori stílusjegyeket hordozó szakállal kívánta egyértelművé tenni, hogy manapság is ő a góré a környéken.

Miután megnéztük a képet, utánajártunk, hogy ki volt a kastély tulajdonosa és építője. Szabályosan sokkolt, amikor megláttam, hogy ugyanolyan kicsi szakálla volt, mint nekem a fotón.

Az ominózus felvételt a társa, Shane Corbett készítette. Kettőjükből áll össze a GSI Paranormal West Yorks paranormális nyomozócsoport. A duó a későbbiekben többször visszatért a helyszínre, és nem a kísérteties szakáll volt az egyetlen fura dolog, amit ott tapasztaltak. Saját bevallásuk szerint számos alkalommal futottak bele egy sötét árnyba, amit maguk között csak úgy hívnak,

Az Őrző.

Megfigyelésük egybevág egy helyi históriával, ami alapján a fantom azért lett fantom, mert egykor levetette magát a torony tetejéről.

A GSI Paranormal West Yorks két oszlopos tagja
A GSI Paranormal West Yorks két oszlopos tagja
Fotó: Facebook

A férfi tisztában van vele, hogy amit állítanak, az úgy hangzik, mintha szimplán csak elment volna az eszük. A kétkedőknek viszont azt javasolta, ha nem hisznek nekik, menjenek el a kastélyba, hogy a saját bőrükön tapasztalják meg a szellemjárást. 

A szkeptikusok egyébként arra az álláspontra helyezkedtek, hogy a képen látható valami valójában egy árnyék, vagy egy kéz, ami átnyúl a szellemvadász arca előtt. És ön mit gondol?

Azonosulni tud a túlvilági szakáll gondolatával?

  • 1161
    A legkevésbé sem.
  • 442
    Szerintem tökre hihető.

Via The Daily Mail