Örömteli adatokkal szolgálunk most azoknak a nőknek, akiknek olyan szépen kidolgozott karjaik vannak mint Michelle Obamának, és előszeretettel illatosítják magukat sütőtökkel. Nekik ugyanis óriási az esélyük arra, hogy pasik hada loholjon csorgó nyállal a nyomukban.

Még mielőtt felugrana a gép elől, mondván, hogy ez mekkora hülyeség, csak szólunk, ezt nem mi állítjuk, hanem a tudomány. Egy szagokra és ízekre szakosodott chicagói kutatócsoport fedezte fel, hogy a sütőtökös pite bukéja, egy kis levendulával megspékelve jobban beindítja a pasikat, mint az illatok nagy része.

Oké, de mi van ha nincs kéznél a sütőtök?

Akkor folyamodhatunk a karjainkhoz. Egy ausztrál egyetem tudósai a szépen kimunkált, hosszú karokra esküsznek. Felméréseik szerint a férfiak minden teszten azokat a nőket találták a legszexibbeknek, akik ilyen végtagokkal rendelkeztek. Érdekes módon a hosszú lábak be se kerültek a listájukba.

Tegyük fel, hogy ennek se vagyunk birtokában

Pánikra semmi ok, még mindig reménykedhetünk abban, hogy kellőképpen hasonlítunk a partnerre, aki így jobban megkíván minket. Az Amerikai Pszichológiai Társaság egy egész tanulmányt szentelt a témának, amiben bebizonyítják, hogy a pasiknak azok a nők jönnek be a legjobban, akiknek az arca hasonlít a sajátjukra. Egyébként ezért az elméletért nem kell egészen Amerikáig mennünk, a Kiskegyed szakértője is erről nyilatkozott még 2015 májusában, a Vajna házaspár kapcsán:

"(...)ha jól megnézzük Timi és Andy arcát, fejformáját, bizony sok hasonlóságot lehet köztük felfedezni: mindkettőjüknek ovális arca van, az orruk és szájuk formája is hasonlít. Ráadásul a mély érzelmeken alapuló párkapcsolatokban elkezdenek külsőleg még jobban hasonlítani egymásra (...)"

Ha pedig minden kötél szakad, ott van a jó öreg pénz is

Sue W. Goldstein szexedukátor szerint bőven elég az is, ha néhány szexjátékot tartunk otthon, amit nem félünk a pasik előtt használni. De ha ehhez túl szégyenlős valaki, akkor is megnyugodhat. April Masini párkapcsolati szakértő állítja, hogy a férfiak már egy gondosan kiválasztott fehérnemű szettől begerjednek. Elmélete szerint ez ugyanis azt az üzenetet közvetíti, hogy a nő gondolt korábban a szexre és készült rá.

És itt el is jutottunk a talán a lényeghez. Valószínűleg tök mindegy, hogy illatozunk-e úgy, mint a sütőtök vagy a partner hasonmásai vagyunk, teljesen elég ha csak egyértelműen kifejezzük: igen, mi is szexelni akarunk.