Oktoanyu már megint a gyerekeivel haknizik, hogy pénzt keressen

2017.02.10. 19:46

Nadya Suleman úgy lett Oktoanyu, hogy hat meglévő gyermeke dacára 2009-ben nyolcasikreknek adott életet. Három évre rá aztán tönkrement anyagilag, ezért bevállalt egy vetkőzős fotózást, pornót forgatott és sztriptíztáncosnak állt. A népes családjával Los Angeles közelében élő nő az utóbbi időben kerülte a nyilvánosságot, de vélhetően megint elfogyott a pénze, mert ikrei nyolcadik születésnapjára a médiát is összetrombitálta. 

A hat fiú és két lány, Makai, Josiah, Isaiah, Jonah, Maliyah, Jeremiah, Nariyah és Noah egy játszóházban töltötte a nagy napot. Édesanyjukhoz hasonlóan ők sem esznek állati eredetű élelmiszert, születésnapi lakomájuk ezért sajtmentes pizzából, jelentős mennyiségű zöldségből és vegán csokitortából állt össze.

A jeles alkalom kapcsán Oktanyuval az Inside Edition készített interjút, ami arra is fényt derített, hogyan él családjával három hálószobás házában. Nadya Suleman egyedül neveli gyermekeit, így a házimunkából mindannyian kiveszik a részüket. A napjuk reggel 6 órakor indul, először összedobják az aznapi kosztot, majd bepakolnak az iskolatáskába. Mivel egy hagyományos autóban nem férnek el, édesanyjukkal egy furgonban összezsúfolódva jutnak el az iskolába. 

Egy kicsit kaotikus az egész, de egy erős, szilárd családi egységet alkotunk, akármit is gondoljanak az emberek. Minden napra hálával tekintek

– fejtette ki a 41 éves Oktoanyu, aki most részmunkaidőben

családterapeutaként dolgozik.

Via Inside Edition