A WWLP tévécsatorna meteorológusa, Jennifer Pagliei február 9-én, csütörtökön a fokozódó springfieldi hóhelyzetről tudósított, amikor váratlan események zavarták meg élő bejelentkezését. A háttérben egy jetinek öltözött fazon bukkant fel, majd szépen, komótosan elkezdett settenkedni felé. A felvétel alapján a szörnyalak egy eddig ismeretlen alfaj, a füves jetik családjába tartozhatott. Bundája marihuána levelekből állt össze, és arca is azok jellegzetes alakját formázta. 

A meteorológusnak az első pillanatokban még gőze sem volt arról, hogy mi zajlik mögötte. A jelmezes trollal csak akkor szembesült, amikor kioldalgott a képből, hogy az operatőr megörökíthesse a hóesést. Jennifer Pagliei dicséretére szóljon, hogy a meglepő látványt csak egy rövidke kacaj formájában konstatálta, majd hidegvérét visszanyerve ott folytatta, ahol abbahagyta.

Amikor éppen megpróbálsz beszámolni a hóviharról, és egy sétáló fű kerül az élő felvételedbe

– kommentálta a történteket később Facebook-oldalán.

A füves jeti személyazonosságára eddig a pillanatig nem derült fény. Nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy aznap kissé túl túlzásba vitte a rekreációt. 

Via WWLP