18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 152283263

Fontos emberkísérlet: egy férfi megtalálta a nőknek orgazmust okozó zenei hangot

2017.02.22. 13:50

Voltak már álmatlan éjszakái amiatt, mert azon töprengett, hogy vajon lehet-e orgazmust okozni egy nőnek egyetlen zenei hanggal? Ugye-ugye? Szerencsére most nagyon jó hírünk van, nem kell többé bizonytalanságban forgolódnia hajnalig, a válasz a kérdésére: IGEN.

Az Ultimate Guitar fórumában számolt be egy kommentelő arról, hogyan okozta élete legnagyobb orgazmusát egy nőnek, anélkül, hogy Ő maga hozzáért volna a lányhoz. Állítása szerint a titok a zenei F hangban keresendő.

De mi is pontosan a teendő? Mrjimborinsane szerint a lányt fel kell ültetni az erősítőre, és addig játszani neki az F-et a basszusgitáron, míg el nem élvez. Mondjuk ebben mi érzünk egy kis csalást, hiszen jobban belegondolva, bármilyen rezgő tárgy kiválhatja ezt a hatást, de mindenképp jól hangzik. És hogy mennyire? Így meséli a srác, aki megcsinálta az emberkísérletet:

Úgy tűnik, a jó öreg F bevált. A csaj végül sikított a gyönyörtől. Ennek a kísérletnek 100 százalékos volt a sikere.

Egy későbbi posztban azért ő is bevallja, hogy vélhetően az erősítő is kellett a hatáshoz, de mégis kiáll amellett, hogy az F zenei hang nélkül a rezgések nem értek volna semmit.

Ön szerint mitől volt orgazmusa a lánynak?

 • 1575
  Ez az egész egy marhaság!
 • 1408
  Az erősítő rezgésétől.
 • 916
  A kettő kombinációjától.
 • 95
  A zenei hangtól.