Önnek mi volt a legkellemetlenebb élménye munka közben? Kiöntötte a kávéját a klaviatúrára? Vagy rajtakapta a főnöke, hogy munka helyett Candy Chrushozik? Annak ellenére, hogy ezek is igazán kényelmetlen helyzetek, mégis örülhet annak, hogy nem olyan dolgokkal kell megküzdenie, mint a pornószínészeknek egy-egy forgatás alatt. Mert bizony a stúdióban se megy mindig zökkenőmentesen a szex, sőt.

Most a YourTangonak mesélt néhány felnőttfilmes a legcikibb forgatásairól, úgyhogy mikor legközelebb kiönti a tejeskávét az asztalra és az lecsurog a padlószőnyegre is, akkor gondoljon arra, lehetne rosszabb is! Mint például nekik.

Támadnak a legyek

„A legérdekesebb és egyben legrosszabb hely, ahol forgattam, egy farm volt. A szerepem szerint amish voltam és egy istállóban szexeltem. Nyilván ilyen körülmények között egy kupac szalmán csináltuk, amit egy takaróval terítettek le.

Borzasztó kényelmetlen volt, mindenhol szúrtak a szalmaszálak, de a legrosszabb az volt, ahogy egyre jobban izzadunk egyre több légy lepett el minket

- meséli a 21 éves Jillian Janson, aki egy pornó Oscar büszke tulajdonosa bár valószínűleg nem ezért az alakításért kapta.

50 munkás nagy napja

Ami az egyik embernek a legrosszabb napja, az másnak a legjobb. A 42 évével ma már veteránnak számító Jessica Drake legborzasztóbb forgatás az volt, mikor véletlenül 50 munkás nézte szex közben. Persze ez így képmutatóan hangozhat, hiszen tudjuk, hogy a pornósok ebből tartják el magukat, de nem mindegy, hogy filmen nézik-e őket, vagy élőben.

via GIPHY

„Az egyik forgatáson a szemközti épületen dolgozó melósok kiszúrtak minket. Amint rájöttek, mit csinálunk azonnal az összes az ablakra tapadt. Nagyjából 40-50 munkás nézte, ahogy dolgozunk. Bosszúból mi is egy kicsit lefilmeztük őket a végén.”

Már megint az állatok

Sara Luvv a legrosszabb élményét egy szárnyasnak köszönheti.

Egyszer, mikor egy leszbi jelenetet vettünk fel a medencében a fejemre szállt egy madár.

Az elfelejtett póthaj bosszúja

Richelle Ryan sztorija még az előzőnél is röhejesebb. „Életem legcikibb forgatása az volt, mikor a partnerem szex közben kitépte a hajam. Totál megfeledkeztem a felcsatolt műhajamról és ahogy rámarkolt a fejemre, teljes lendülettel belementem a játékba. Soha nem fogom elfelejteni a rémületet az arcán, miután a kezében maradt a hajam. Viszont annyira benne voltunk a dologban, hogy végül csak elhajította és folytattuk a felvételt.”

via GIPHY

„Vajon miért pucolják a nők olyan dühödten a sárgarépát?”

A fenti mondat a legendás magyar filmben, a Szinbádban, hangzik el, Natassia Dreams pedig tud egy válasszal szolgálni erre. „Egy alkalommal mikor kajás pornót forgattam, egy répával kellett önkielégítenem. Arról viszont mindenki elfeledkezett, hogy a répa hegyes végét levágja. Mivel annyira kellemetlen volt így csinálni a dolgot, le kellett állítanom a forgatást, hogy kicsit átalakítsam a répát.