Megmondjuk, mit láthat ezen a felvételen akkor is, ha nem látja. Február 26-án egy chilei, Puerto Montt-i család egy, a lakásukban felmerült tűzveszélyes helyzet miatt riasztotta a rendőröket, akiknek azonban, miután kiérkeztek, a tűzveszély helyett egy sokkal riasztóbb szituációval kellett megküzdeniük.

Miután beléptek a lakásba, hogy ellenőrizzék a körülményeket, hirtelen egy láthatatlan alak kezdett szükségtelen hisztériázásba. Magától hullottak alá a tárgyak a falról, a villany stroboszkóp módjára folyamatosan fel-lekapcsolódott, és egy tányér is repülni látszott a szobán keresztül. 

Ettől már kellőképp megriadtak a biztos urak, de nem sejtették, hogy ez még csak a kezdet. Épp küzdöttek a láthatatlan erővel, amikor

egyikük felé egy konyhakés repült, magától.

A kés súrolta a rendőr a nyakát, de komolyabb bántódása nem esett. Amikor már viszonylag elcsitultak a kedélyek, körbenéztek a lakásban, ahol többek között még néhány megégett matracot és szétdobált lámpaernyőket is találtak. A jelenségre kevés magyarázatot tudtak adni hirtelen, pláne, hogy tüzetesen végignézték a házat, mégsem találkoztak bent senkivel, még egy kósza, fehér lepedővel borított illetővel sem.

A ott lakók nem hajlandók még egyszer betenni a lábukat a saját otthonukba, mondván, elég volt ebből. Kiderült ugyanis, hogy nem ez volt az első eset, hogy egy láthatatlan személy akarta megkeseríteni a mindennapjaikat. Ennek tudatában felmerül a kérdés, hogy mire mennek azzal, ha máshol folytatják az életüket, megeshet ugyanis, hogy nem fogják tudni lerázni magukról, ha akarják, sem. Lehet, hogy meg kéne próbálniuk kiegyensúlyozott viszonyban együtt élni a rendőrfóbiás kísértettel, ahogy ez az asszony is megbékélt a sorsával, hogy egy e-cigiző fantomszerzetes szeretett belé

Forrás: Daily Mail