Ha éppen Ön is tavaszi megfázással küzd, akkor nagyon jó hírünk van: emberek ezreinek okozhat határtalan örömet azzal, hogy levideózza magát tüsszentés közben és feltölti azt a netre. Ugyanis a tüsszentés-fétis nemcsak létező dolog, de a világhálónak köszönhetően egyre többen vállalják fel, hogy egy jó nagy „hapci” beindítja őket. A tüsszentésre izgulóknak például saját fórumuk is van, ahol megoszthatják egymással a fantáziáikat, tapasztalataikat és felvételeiket.

Amiben viszont nem mindig értenek egyet, hogy kinek kell tüsszentenie.

Két elég markáns csoportra oszthatóak, akik ezzel a fétissel élnek. Egyesek a saját tüsszentésükre gerjednek, de vannak akik másokéra. A fórumról egyébként az is kiderül, hogy ha sajátról van szó, akkor a legideálisabb két egymás utáni prüszkölés, ha máséról akkor öt.

Egy 44 éves nő, névtelenül vallott az amerikai ELLE-nek arról, hogyan éli meg a tüsszentés fétisét. Őt az izgatja fel, ha férfiakat hall prüszkölni. Elmondása szerint már gyerekként tudta, hogy ez a hang megmozgat benne valamit, aztán mikor elkezdte felfedezni a szexualitását, akkor értette meg, hogy számára a nemiség fontos eleme a tüsszentés. Ennek ellenére egész életében titkolta ezt a vonzódását.

Soha senkinek nem meséltem a fétismeről, még a pasijaimnak se, pedig többéves kapcsolataim is voltak. Egy férfival hat évig jártam és bár nem szerettem igazán, mivel allergiás típus volt, sokat tüsszögött, azt imádtam

- meséli a középkorú asszony, aki azt is hozzáteszi, megfigyelte hogy a pasiknál elég gyakori jelenség, hogy tüsszögni kezdenek, mikor felizgulnak.

Ám a sztorija így sem végződik happy enddel. Mégsem sikerült egyelőre megtalálnia az ideális partnerét és egy ideje fel is adta a keresését. Ha kielégülésre vágyik, akkor tüsszögős videókat néz vagy hallgat és önkielégít.

Ma már főleg azt tudom elképzelni, hogy legyen egy mély lelki kapcsolatom valakivel, aki aszexuális vagy nem képes szexuális kapcsolatra

- mondja.

Mi olyan szexi a tüsszögésben?

A ELLE cikkben megszólaló nő azt mondja, ő a prüszkölést megelőző feszültség és annak a tüsszentés pillanatában feloldásától jön izgalomba. Mások, akik a saját tüsszentésüktől gerjednek be, szintén ezt mondják.

Ám vannak olyanok, akik ha tüsszentést hallanak, akkor beindul bennük egyfajta szülői aggódás a másik iránt és ez stimulálja őket.

Egy elmélet szerint pedig a tüsszentés önmagában olyan mint egy miniorgazmus és izgatja a genitáliákat. Ezt mondjuk a Women's Health által megkérdezett orvos cáfolja, elmondása szerint nincsen ilyen jellegű közvetlen kapcsolat az orrban található szövetek és a nemi szervekben találhatóak között.