459679632

Trófeával jutalmazta egy terhes nő az első férfit, aki átadta neki a helyét

2017.03.13. 10:57

Itthon is gyakran hallani olyan sztorikat, hogy a BKV utazóközönsége nem adja át a helyét sem az időseknek, sem a kismamáknak, ám ez abszolút nem magyar sajátosság, másol se működik ez a fajta egymásra odafigyelés. Legalábbis ez derül ki a New York-i Yvonne Lin sztorijából, aki nagyon sokáig várt arra, hogy végre egy férfi legyen olyan előzékeny, hogy átadja neki a helyét a metrón.

Lin a második gyermekével volt terhes és már a nyolcadik hónapban járt, mikor ez a pillanat eljött. Úgy érezte, meg kell ünnepelnie és emléket kell állítania a nagy napnak, így egy kifejezetten erre a célra készített trófeával ajándékozta meg a férfit.

 Az asszony egyébként már az első terhessége során elkészítette a díjat, akkor még annyira naiv volt, hogy azt hitte, hamar meg fog tőle szabadulni. Mindenesetrea Dnainfónak azt mondta, úgy érzi, megérte ilyen sokáig magával hurcolni a trófeát, hiszen mikor végre elajándékozhatta, az némileg visszaadta az emberségbe vetett hitét.

A sztorihoz egyébként az is hozzátartozik, hogy bár az első férfira ilyen sokat kellett várnia, azért nem kellett mindig állva utazgatnia. Nők rendszeresen adták át neki a helyüket.

Ön át szokta adni a helyét a kismamáknak?