Még egyetlen klipjük sincs, mégis hatalmas rajongótábora van a legújabb kínai fiúbandának, az Acrush-nak. Bár minek is dolgozzanak zenén, ha már a promójuk 900 ezer követőt hozott nekik a Weibón (a Facebook kínai megfelelőjén - a szerk.)? A formációban ugyanis az az igazán különleges, hogy bár profiljuk szerint ők az új Backstreet Boys, biológiailag a zenekar mind az öt tagja lány. 

A csajoknak rövid hajuk van és fiús ruhákban járnak, de egyikük sincs elkötelezve egyik nem mellett sem. Kerülik, hogy férfiként vagy nőként határozzák meg magukat, inkább a helyes fiatalok jelzőt használják - írja aQuartz.

Egyébként a producerek pontosan úgy állították össze a csapatot, mint egy átlagos fiú vagy lánybandát, castingoltak és összeválogatták az öt tagot, akik a legjobban néznek ki együtt (és talán tehetségesek is, bár ez még nem derült ki). A szakmai csapat  kifejezetten egy androgün zenekart akart összerakni.

Lu Keran, frontember, a lapnak elmondta, a rengeteg követőből már nagyon sok lány írt neki szerelmes levelet, de ezeket figyelmen kívül hagyja. És azt is elárulta, a szereződése tiltja, hogy saját és a többi bandatagok szexuális orientációjáról beszéljen.