Mit tesz az ember, ha nyolcéves, este van, a szülei alszanak, viszont ő és a húga nagyon szeretnének bekapni egy sajtburgert a Mekiben? Hát, bepattan a családi autóba és elfurikázza magukat a gasztrointézményhez! Legalábbis egy ohiói kisfiú számára ez tűnt a kézenfekvő megoldásnak ebben az esetben.

A Fox8 információi szerint a gyerek nagyjából másfél kilométert tett meg, a McDonald's-ig, ami alatt többször kellett fordulnia, áthajtott vasúti síneken és négy kereszteződésen.

A szemtanúk beszámolói alapján a kisfiú végig betartotta a sebességhatárt, sőt gond nélkül behajtott az autós Mekibe, ahol be is szerezte az áhított étket. Eközben persze többen is értesítették a rendőrséget és a család egyik ismerőse a gyerekek nagypapáját is felhívta, aki egyébként előbb ért a helyszínre, mint a hatóság emberei.

Egészen hihetetlen volt. Egyetlen szabályt sem sértett meg, nem okozott balesetet és nem is hajtott át piros lámpán

– mondta az eset után az egyik rendőr az újságíróknak, aki azt is hozzátette, mikor megkérdezték a kisfiút, hogy honnan tud autót vezetni, a gyerek azt válaszolta: néhány YouTube videóból tanulta meg.

Azért a biztonság kedvérért a hatóságok nyomozást indítottak az ügyben.