shutterstock 380039425

Az 5 legnépszerűbb nyilvános hely, ahol az emberek imádnak szexelni

2017.05.13. 22:32

A legtöbb esetben, mikor nyilvános szexről hallunk az újságokban, azért jut el hozzánk a szerelmesek híre, mert olyan kínos katasztrófába fulladt a köztéri dugás. Ám egy friss felmérés szerint gyakoribb az, hogy a szerelmeskedők nem kerülnek be a magazinokba és nem azért mert ne lenne népszerű a nyilvános szex. Sőt!

A Superdrug készített most egy kutatást, melyben 1000 amerikait és ugyanennyi európait kérdeztek meg a köztéri szexszel való élményeikről, a válaszokból pedig nemcsak az derült ki, hogy hol csinálják a legtöbben, hanem az is, hogy hol szeretnék.

Mostantól máshogy fog tekinteni a kollégákra

A kérdőívből kiderült, hogy nagy különbségek nincsenek az európai és tengerentúli nyilvános helyeken pajzánkodók között. Mindkét régióban így alakult a TOP5 helyszín:

 1. park
 2. tengerpart
 3. nyilvános vécé
 4. parkoló vagy garázs
 5. munkahely

Úgyhogy, ha valaha felmerült Önben a kérdés, hogy szexeltek-e már az irodai asztala környékén, a válasz valószínűleg: igen.

Érdekes módon azonban, annak ellenére, hogy mennyire népszerű filmes klisé a liftet megállítani és ott lerendezni egy gyors menetet, a felvonó csak a 15., utolsó helyre futott be a közkedvelt helyek közül.

De mennyire a vad a fantáziánk?

A felmérés alapján nem nagyon. Legalábbis mikor azt kérdezték a résztvevőktől, hogy milyen nyilvános helyen csinálnák legszívesebben, nem érkeztek túl vad válaszok. Íme a befutók:

 1. tengerpart
 2. park
 3. próbafülke
 4. üres tanterem
 5. háztető

Ebben a körben a munkahely a középmezőnybe csúszott le, a lift azonban szintén középen végzett, de az iroda előtt.

Egyébként mind a férfiak és nők fantáziáját megmozgatja az olyan szex, mikor rajtakaphatják őket. A pasik 56.4, a csajok 43.8 százalékát indítja be a gondolat.

Most pedig Önön a sor, hogy válaszoljon!

Ön szexelt már nyilvános helyen?

 • 5826
  Igen.
 • 858
  Nem, de szeretnék.
 • 684
  Nem.

És, ha a válasza igen volt...

... melyik népszerű helyen csinálta már?

 • 2050
  Park
 • 1364
  Munkahely
 • 900
  Tengerpart
 • 624
  Parkoló/garázs
 • 321
  Nyilvános vécé