Egy memphisi zenész, Jared McLemore élőben közvetítette a Facebookon, ahogy kerozint önt magára és felgyújtja magát. A gitáros ex-barátnője szerint bosszúból követte az öngyilkosságot, ráadásul pont annak a bárnak a parkolójában, ahol az exe hangmérnökként dolgozik.

Posted by Jared McLemore on Sunday, 1 March 2015

A live streamben az volt látható, hogy a gitáros McLemore keresztbe tett lábbal leül a földre, majd feláll, és egy piros kannával tér vissza, végül az egész testét meglocsolja kerozinnal és meggyújtja magát. Egy közelben tartózkodó járókelő megpróbálta ugyan megfékezni a lángokat, de nem járt sikerrel. A férfi 33 éves volt. 

A bárban éppen a Billie Dove nevű zenekar végzett a beállásával, amikor észrevették a lángokat a szórakozóhely előtt. A tagok először azt hitték, hogy valamilyen filmforgatás zajlik éppen, nem akarták elhinni, hogy ez valóban megtörténik. Amikor észhez kaptak, rögtön próbálták megfékezni a lángokat, de már késő volt. 

A férfi exe, Alyssa Moore különösen erőszakos, labilis személyiségnek írta le volt barátját, akit 2016-ban letartóztattak  amiért megpróbálta megölni őt: betört a házukba és fegyverrel fenyegette meg a nőt. A zenész végül nem került rács mögé - idén áprilisban feltételesen szabadlábra helyezték. 

McLemore bipoláris személyiségzavarral küzdött, ezt a Facebook-oldalán is feltüntette, és a zenésztársai szerint az öngyilkosságot azért követte el, hogy egy nagyon bizarr és beteg módszerrel felhívja magára a figyelmet - ő és Alyssa Moore ugyanis nemrég szakítottak. 

A zenész ex-barátnőjének nem lesz könnyű feldolgozni ezt a szörnyű traumát és most egy ideig biztosan nem tér vissza dolgozni a bárba. A GoFundMe közösségi oldalon gyűjtés is indult Alyssa Moore megsegítésére - a kampány jelenleg 25 ezer dollárnál (7 millió forintnál) jár. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

via Heavy.com