A 47 éves Allegra Cole külvárosi zongoratanárként éldegélt, betartva a mormon gyülekezet alapvető szabályait, mígnem egy napon elhatározta, hogy a kispolgári hétköznapokat a csillogó modellkedésre cseréli. F el hagyott mormon életmódjával, zongoratanári pályájával, majd  összességében körülbelül 75.000 dollárt (közel 21 millió forint ) költött műtétekre, hogy glamour modell lehessen.

Annyira megnövelte melleit, hogy egyedül csak küszködve tud cipőt húzni, viszont manapság éves szinten 100 000 dollárt (27 millió forint) keres szexi képeivel.

A Utah-ban élő modell az Extrém Jessica Rabbitnek hívja magát és nyíltan beszél arról a vágyról, hogy még híresebb legyen.  Itt egy kép viszonyítási alapnak a Roger nyúl a pácban című film karakteréről:

  Nagyon élvezem a mostani méreteimet, de határozottan látom magam nagyobb méretben. (...) Sok nő fél, hogy nem lehet egyszerre szexi és jó családanya, vagy üzletasszony. Ezen a rossz megítélésen szeretnék változtatni.

- nyilatkozta a modell.

  Mellei jelenleg egyenként 9 kilót nyomnak.

A gigamellek eléréséhez szövetbővítő műtétre is szüksége volt, a méretet pedig sóoldattal növelik folyamatosan, míg el nem érik a nő által kívánt hatást.

Bár az orvosok figyelmeztették, hogy egészségkárosító hatásai lehetnek, ha még nagyobbra szabatja melleit, ő jól érzi magát a bőrében és szeretné elérni a végső hatát.   

via Dailymail