Hét éve pokol az élete egy perui családnak, mert az otthonukban található egyik játékbabába beleszállt egy szellem - írja a Mirror. Ám a házban randalírozó kísértet megjelenésének körülményei, szándékai és módszerei közel sem nevezhetőek a legnagyobb rejtélynek ebben a sztoriban.

Ajándékként érkezett

A Callóban élő, Nunez család, hét évvel ezelőtt, ajándékba kapta a kék szemű, szőke hajú, klasszikus játékbabát, ami azóta állításuk szerint terrorizálja őket. A Sarita névre keresztelt horrorjáték kisebb csínytevései, hogy furcsa hangokat és fényeket ad ki és természetesen mindezt az éj leple alatt teszi, ahogy egy rémfilmbe illő, életre kelt tárgynak illik.

Ám ennél durvább dolgokra is képes: a család 18 éves fia, Steven, például azt mondja előfordult már vele, hogy a nyakán és hátán rejtélyes karmolásnyomokkal ébredt.

Az ilyen esetekből pedig Nunezék azt szűrték le, Sarita nemcsak meg akarja keseríteni a mindennapjaikat, hanem az életüket is ki akarja oltani.

Ördögűző helyett angyalsuttogót hívtak

Nunezék ebben a szorult helyzetben a kézenfekvő dolgot tették, nemrég egy szabadúszó szellemirtóhoz fordultak segítségért, akinek a szakterülete az angyalokkal való kommunikáció. 

A hozzáértő asszony hamar megállapította, hogy a babában egy gonosz szellem lakozik, sőt arra is fény derült, hogy a kísértet a család egyik nőrokonához tartozik, aki évekkel ezelőtt öngyilkos lett.

Az angyalsuttogó azzal is megpróbálkozott, hogy megtisztítsa a család otthonát a rosszindulatú kísértetektől és kiűzze a babából a bolyongó lelket, de nem járt sikerrel.

Ám mindez eltörpül a legnagyobb rejtély mellett

A különös történet azonban még így is tartogat egy hatalmas, megoldatlan kérdést, ami talán az egész ügy kulcsa lehet:

Nunezék mégis mi a fenéért nem dobják ki, ássák el, égetik porrá vagy semmisítik meg valami más, rituális módon a játékbabát?

Érdekes módon erre a felvetésre se az angyalsuttogó, se a család nem adott választ.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elhunyt rokon lelke költözött egy babába, és így terrorizálja a családját

A kék szemű, szőke hajú játékbaba miatt már hét éve egyetlen nyugodt éjszakájuk sem volt.

67 · Jun 11, 2017 03:47pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments