A szexi bűnöző után itt a dögös bűnüldöző. A két férfi karrierje egyelőre annyiban hasonlít, hogy egyiküket sem lehetett ismerni, amíg a rendőrség nem rakott ki róluk egy fotót. Jeremy Meeksről, a Legszexibb Bűnözőként elhíresült modellről egy rabosítási fotó készült először, mivel nyilvántartásba kellett venni, hisz a kaliforniai bíróság elítélte lőfegyverrel való visszaélésért. Az ominózus kép tízezernél is több lájkot kapott, majd Meeks modellkarrierje beindult már a börtönbüntetés ideje alatt is. 2017-ben már Cannes-ban is meghívott vendég volt.

A dögös bűnüldöző története kicsit más. A Jacksonville-i Sheriff Iroda posztolt egy képet, amin egy bőrig ázott, fehér pólós rendőrőrmester, Billy Irvin látható.

Jacksonville Sheriff's Office Sergeant Irvin Jumps in River to Help Save Woman On Tuesday at 12:47 p.m., a citizen...

Posted by Jacksonville Sheriff's Office on Thursday, 8 June 2017

Azért vizes mindene, mert azonnal a folyóba ugrott, amint meglátta, hogy egy ember lebeg a vízben. Mint kiderült, az illető, egy bajba jutott hölgy még életben volt, de nem lett volna így sokáig, ha Billy Irvin rendőrőrmester nem menti ki. Ez már önmagában is elég jó sztori lenne, de a poszt nem emiatt kapott 15 ezernél is több lájkot. 

Nők tucatjai akarják tudni, hogy az őrmester pontosan hol és mikor van szolgálatban, mert akkor pont arra tévednének és valahogy veszélybe sodornák magukat, hogy a jóképű rendőr megmenthesse őket.

A floridai kapitányság humoránál volt, amikor az ehhez hasonló kérdésekre, kérésekre válaszolt.

Senki sem választhatja ki, hogy ki legyen az ő megmentője, de a rendőrség összes tagja rendelkezésre áll a polgárok számára a hét minden napján. Továbbá a St. Johns Riverbe ugrani veszélyes dolog. Van ennél sokkal biztonságosabb mód is, hogy egy nagyszerű pasassal találkozhasson.

(People)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nők hordái lelkesednek a csuromvízes életmentőért

A floridai rendőrség közölte, hogy van biztonságosabb módja is annak, hogy a hölgyek egy ilyen nagyszerű pasassal találkozzanak.

4 · Jun 15, 2017 11:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments