Láttunk már olyan delikvenseket, akik annyira megszállottan akartak példaképükre hasonlítani, hogy céljuk érdekében számos fájdalmas beavatkozást vállaltak be, de az már kevésbé számít megszokottnak, hogy valaki a first lady külsejét kívánja lemásolni. Pedig egy texasi anyuka, a 42 éves Claudia Sierra pont ebben mesterkedik.

A nő nem kevesebb, mint nyolc plasztikai műtétnek veti alá magát, hogy Trumpné képe nézzen vissza rá a tükörből. Egyebek mellett feltölteti a fenekét és az ajkait, felvarratja a szemöldökét, átszabatja az orrát és a mellét, illetve botoxszal kezelteti magát. Eltökéltségét jól mutatja, hogy hat beavatkozást egyetlen nap alatt szeretne letudni.

Melania a hatalmat és az erőt szimbolizálja számomra. Ő a first lady-nk, és már alig várom, hogy jobban hasonlítsak rá, önmagam jobb verziójává váljak, és hogy ezt kívülről is megmutathassam

– tárta fel motivációt Sierra.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a beavatkozások egy része korrekciós eljárás lesz. A melleit például azért szabatja át, mert megküzdött a rákkal, aminek nyomait a mai napig a testén viseli.

Ha szeretné figyelemmel kísérni átalakulását, akkor mákja van, mert a procedúrát az egész világ láthatja majd az Inside Edition című műsorban.

Az anyuka plasztikai sebésze, dr. Franklin Rose egyébként azt mondta róla, hogy nem lenne szüksége műtétekre, mert már alapvetően is gyönyörű, de azért így is bevállalta, hogy – a szavaival élve – hiper-gyönyörűvé változtassa.

Annyi nő látogat meg az irodámban, akik Ivankás külsőre vágynak, szóval egyáltalán nem lep meg, hogy más nők meg egyre inkább Melaniás kinézetet szeretnének, hiszen (a first lady) egyszerűen bámulatos

– fejtette ki az orvos.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ismerje meg az anyukát, akinek eltökélt szándéka, hogy Melania Trumppá műttesse magát

A 42 éves Claudia Sierra annyira lebilincselőnek tartja a first lady külsejét, hogy nyolc műtét árán szabatja magát hozzá hasonlatossá.

4 · Jun 23, 2017 03:43pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via The Daily Mail

(Borítóképünkön Melania Trump látható.)