Az Oroszországban működő óhitű ortodox egyház egyik érsekének sikerült egészen elképesztő mértékben túltolnia a homoszexuális összeesküvés-elméleteket. A férfi a nemzeti hírközlési csatornának adta elő a gondolatmenetét, miszerint a pasiknak abba kéne hagyniuk a borotválkozást, mert ez megóvná őket a homoszexualitástól. Elmélete szerint, a szakáll valamiféle védőpajzsként funkcionál az azonos nemű kapcsolatok ellen.

Isten lefektette a szabályokat és az Úr mindenkit szakállal teremtett meg. Az ember pedig nem állhat ellen a teremtőjének. Szörnyű látni, ahogy a férfiak ruházata és frizurája változik

- idézi a - természetesen hosszú szakállal rendelkező - Kornilij érseket a The Moscow Times . A dolog érdekessége egyébként, hogy a vallási vezetőt korábban Putyin is nyilvánosan támogatta, aki ugye pont egyike azon férfiaknak, akik Kornilij szerint természetellenesen szakálltalanok.

Az nem is kérdés, hogy a püspök elmélete teljes hülyeség, de még kínosabb egy friss kutatás eredményének fényében, amiből kiderül, a szakáll annyira nem óv a homoszexualitástól, hogy nagyon sok meleg férfi kifejezetten azokhoz a pasikhoz vonzódik, akiknek szőr borítja az arcát.

Egy viselkedéskutatási szaklapban jelent meg a felmérés, amelyben 1577 nőt és férfit kérdeztek meg arról, hogy milyen külső adottságok tetszenek nekik, a végén pedig az derült ki, hogy a meleg férfiak kifejezetten dögösebbnek találják a szakállas partnereket, mint a csupasz arcúakat. Sőt, a tanulmány arra is rávilágított, hogy azok a homoszexuális pasik, akiknek van arcszőrzetük, jobbak hosszútávú kapcsolatok fenntartásában is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Napi agybaj: egy orosz érsek szerint a szakáll megvéd a homoszexualitásól

Kornilij érsek szerint az arcszőr védőpajzs az azonos nemű kapcsolatok ellen.

366 · Jun 23, 2017 10:04am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments