Történetünk főszereplői, Osmariel Villalobos televíziós műsorvezető és egykori szépségkirálynő, illetve Diosa Canales modell, két évvel ezelőtt váltak esküdt internet-ellenségekké, mert az előbbi venezuelai nő beszólt az utóbbinak, hogy túl kihívó fotókat posztol magáról közösségi oldalán. Cicaharcuk végül egészen odáig fajult, hogy a való életben sem kímélték egymást. A riválisok teljesen véletlenül futottak össze egy edzőterem vécéjében, és ha már így alakult, akkor megpróbálták rendezni konfliktusukat. Úgy, hogy verekedni kezdtek.

Villalobos azt állítja, hogy a csetepatét Canales kezdeményezte: amikor a látóterébe került, rögtön beszólt neki, hogy a másnapi tévéműsorban ki fogja készíteni.

„Nem hallgattam rá és rá sem néztem. Ettől csak még mérgesebb lett.”

Elmondása szerint  Canales  megragadta őt, de hiába próbálta ellökni magától, a másik modell ezután teljes erejével nekiment. 

Soha nem láttam még senkit ekkora gyűlölettel az arcán és a szívében. Úgy éreztem, hogy ha lett volna nála egy kést, akkor ott helyben megölt volna a mosdóban, mindenféle habozás nélkül.

Villalobos később az instán személtette sérüléseit. Canales három helyen combon harapta, összekarmolta a mellkasát, kificamította a hüvelykujját és úgy megverte, hogy két héten át dolgozni sem tud majd, mert nyakmerevítőt kell viselnie.

Ellenlábasa – aki azzal tett szert nemzetközi hírnévre, hogy egy webkamerás show keretében 30 ezer néző előtt vetkőzött meztelenre – persze máshogy emlékszik az egészre. Azt mondja, hogy a műsorvezető támadt rá, de azért így is elnézést kért a történtek miatt.

Via The Sun

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A közösségi oldalak veszélyei: vécében bunyózva rendezte le netes vitáját két venezuelai modell

A két nő azért kezdett civakodni az interneten, mert az egyik beszólt a másiknak, hogy túl kihívó fotókat posztol magáról. Bunyó lett belőle.

15 · Jun 27, 2017 03:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments