A 24 éves Praiya Suriya hivatásos aranyásó. De nem a szó szoros értelmében. Ő az a nő, aki büszkén vállalja, hogy párkereséskor egyetlen dolog motiválja: hogy gazdag pasit találjon magának, aki luxuskörülmények között eltartja és persze folyton ajándékokkal halmozza el. Ennek a művészetét pedig már olyan magas szintre emelte, hogy mostantól hasonló ambíciókkal rendelkező nőtársaival egy online VIP kurzus keretében megosztja a titkot.

A Thaiföldön élő nő állítása szerint szinte az egész világot bejárta és 5000 pénzes pasival randizott már, így pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy valakiből sikeres sugar baby legyen. A The Sun információi szerint a pasifogó-tanfolyam 14000 thai bátba (kb. 112 ezer forint) kerül és ezeket tartalmazza:

  • Garantált randit egy gazdag külföldivel 1-3 nappal a beiratkozás után és további találkozók elrendezése, míg a tanítvány meg nem találja álmai pasiját.
  • Bevált pénzhez jutási stratégiák.
  • Egy különleges módszer elsajátítása arra, hogyan kell pénzt kicsikarni a pasiból shoppingolásra.
  • Külön kurzus arról, hogyan kell a férfiakkal a fizetésről tárgyalni egy randi vagy utazás előtt.
  • Fontos arab és angol kifejezések elsajátítása.
  • Személyes találkozó és ebéd Suraiyával.

A fiatal nő persze azokra is gondolt, akik ezt az összeget nem tudják kifizetni egy tanfolyamra, nekik egy olcsóbb, fele ennyibe kerülő alapképzést ajánl, aminek során megtanulhatják, hogyan kell elcsábítani a pénzes férfiakat, ám ezeket a pasikat maguknak kell megtalálniuk.

Suraiyának egyébként nagyon komoly rajongói bázisa van, Facebookon több mint 45 ezren követik, itt tette közzé egyébként azt a hírt is, hogy elindítja az aranyásó-iskolát. Sőt azt is a közösségi médián keresztül tisztázta, hogy nem jelentkezhet hozzá akárki,

csak és kizárólag olyanokat hajlandó tanítani, akik tényleg komolyan gondolják a meggazdagodást.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a 24 éves nő 112 ezer forintért bárkit megtanít pénzes pasit fogni

Praiya Suraiya azt állítja, 5000 gazdag férfival volt már dolga, úgyhogy tudja, mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres sugar baby legyen.

449 · Jun 29, 2017 11:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments